Miss Helsinki -kilpailusta vuonna 2013 julkisuuteen ponnahtanut Cheyenne Järvinen, 28, oli yksi aikansa kohukaunottarista, jonka yksityiselämää seurattiin tiiviisti lehdissä. Hän ihaili missejä ja janosi huomiota. Nyt hän muistelee noita aikoja Ilta-Sanomien haastattelussa ja myöntää ajatusmaailmansa muuttuneen täysin.

Järvinen myöntää, että parikymppisenä hän kaipasi ihmisten hyväksyntää ja huomiota. Hänellä oli käsitys, että saamalla huomiota voisi myös menstyä.

– Vasta vanhempana sitä ymmärtää, ettei se ole sitä, Järvinen kertoo Ilta-Sanomille.

Nuoruus oli Järviselle hankalaa aikaa. Perheessä oli narsismia, alkoholiongelmia ja väkivaltaa.

– Kun muutin 18-vuotiaana pois kotoa, käytökseni levähti käsiin. Yhtäkkiä kukaan ei kontrolloinut minua enkä osannut asettaa itselleni rajoja.

Järvinen täytti lapsuudesta jäänyttä aukkoa sisällään hakemalla hyväksyntää ja huomiota ja kertoo olleensa todella hukassa itsensä kanssa. Hän ajautui muiden julkkisnaisten kanssa riitoihin, jotka päätyivät luonnollisesti kohuotsikoihin.

– En silloin ymmärtänyt, että oikeasti olisin kaivannut rakkautta ja välittämistä. Julkisuus veti minua puoleensa.

Tradenomiopinnot jäivät lopulta kesken ja Järvinen oli hetken myös työttömänä. Elämä oli tuolloin vuoristorataa, jossa hän sai osakseen paljon negatiivista huomiota.

– Ihmiset eivät ehkä ihan ymmärtäneet, että miksi tein, mitä tein tai sanoin, mitä sanoin. Enkä aina itsekään ymmärtänyt sitä, Järvinen muistelee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vuonna 2017 hän osallistui sinkkuna Temptation Island Suomi -ohjelmaan, jonka myötä halusi korjata vääristynyttä julkisuuskuvansa. Ohjelman myötä ihmiset alkoivatkin seurata häntä sosiaalisessa mediassa kohuotsikoiden sijaan.

Nykyään Järvinen opiskelee Vierumäen urheiluopistossa liikunnanohjaajaksi, työskentelee ja treenaa syksyllä järjestettäviin bikini fitness -kilpailuihin. Hän puhuu sosiaalisessa mediassa aktiivisesti ja kainostelematta niistä asioista, jotka kokee epäoikeudenmukaiseksi. Takavuosien imago ei ole kuitenkaan kokonaan kadonnut ihmisten mielistä. Järvisen mukaan hänellä onkin edelleen ikään kuin kaksi eri henkilöbrändiä.

– On se todellinen minä, joka tulee esiin siinä sosiaalisen median sisällössä, mitä itse tuotan. Sitten on tämä median luoma henkilöbrändi, mikä on sen kanssa aivan ristiriidassa ja pohjautuu täysin vuosien takaisiin kohuihin.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

Cheyenne Järvinen julkaisi paljastavan peppukuvan – halusi nähdä puolisonsa reaktion – ”En ole mieheni omaisuutta”

Katso kuva! Cheyenne Järvinen muistelee huulikatastrofiaan – sai hurjan reaktion täyteaineista: ”Tekijä kielsi menemästä lääkärille”