Näyttelijä Christoffer Strandberg ilmoitti, ettei hän jatka enää Putous-sarjassa. Hän on toiminut sarjassa niin näyttelijän kuin juontajan roolissa. Sarjan 15. tuotantokausi alkaa MTV3:lla lauantaina 21. tammikuuta 2023 uuden juontajan vetämänä.

Christoffer ehti olla Putouksessa mukana vuosina 2018–2022.

– On hyvästien aika. Ja vaikka välittömästi iskee ikävä, tiedän että olen tehnyt oikean päätöksen. Minun on aika ottaa seuraava askel, Christoffer aloitti päivityksensä Instagram-tililleen.

– Rakas Putous, annoit paikan ja tilaisuuden näyttää kuka olen suurelle yleisölle. Opetit minulle niin paljon Tv:stä, tekemisestä, Suomesta ja itsestäni. Nyt on kuitenkin aika ottaa kaikki tuo oppi, inspiraatio ja itsevarmuus minkä sain ja tehdä mitä sydän käskee, hän jatkaa.

Hän on luonut useita sketsihahmoja, jotka ovat jääneet tv-katsojien mieleen. Viimeiset kaksi vuotta hän on toiminut sarjan juontajana.

– Vuonna 2020 olin tehnyt kolme kautta näyttelijänä. Barbi de Voro, Nöpö-Felix ja Salon Seija oli vapautettu maailmaan, ai kamala. Olin valmis siirtymään eteenpäin kun sain puhelun, että tulenko juontamaan. No tottakai! Sain juontaa kaksi kautta, joista ensimmäinen oli pahimpaan pandemian aikaa, hän kirjoittaa.

– Ekaa kertaa Putouksen historiassa meillä ei ollut studioyleisöä. Mutta kiitos huikean porukan ja ennen kaikkea kiitos teidän katsojien, siitä tuli henkilökohtaisesti rakkain kausi. Teidän lämpö, nauru ja kannustus tuntui studioon asti.

– Enkä missään nimessä olisi luopunut tästä arvokkaasta pestistä, ellen olisi saanut mahdollisuutta toteuttaa yhtä suurinta unelmaa, jota olen kauan kantanut. Mun uteliaisuus, kiinnostus ja intohimo ovat vain kasvaneet. Siksi on osattava luopua. On pakko heittäytyä jos haluaa kehittyä ja haastaa itseään sekä muita. Sen aika on nyt.

Lue myös:

Christoffer Strandberg kritisoi rajusti Päivä Räsäsen valintaa suosikkiohjelmaan: ”Hän ei kadu ainuttakaan syvästi loukkaavaa, harhaista sana”

Christoffer Strandbergilta jäätävää kuittailua perussuomalaisten kansanedustajalle – poseeraa yhdessä ”karvavaimonsa” kanssa