Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsasen ja hänen entisen vaimonsa Liisa Seppälän vuonna 1976 syntynyt tytär Heidi Lipsanen on jo vuosien ajan pitänyt matalaa profiilia julkisuudessa.

Nyt Heidi kommentoi poikkeuksellisesti isänsä naisseikkailuja tuoreessa, Pirjo Kemppisen kirjoittamassa Tuntematon Danny (Otava) -kirjassa.

Heidi kertoo hyvin suorasanaisesti Dannyn ja tämän ystävän, 19-vuotiaan Helmi Loukasmäen väleistä.

– Viimeaikaista julkisuutta nuoren tytön kanssa on ehkä hankala ymmärtää, mutta miettiä voi, onko sekin osa hänen laatimaansa käsikirjoitusta, Heidi toteaa kirjassa.

– Toisaalta tiedän, että isä tarvitsee apua. Isä ei osaa esimerkiksi laittaa lainkaan ruokaa. On hienoa, että joku pitää hänestä huolta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Kirjassa Heidi myös paljastaa, että hän joutui lapsena kiusaamisen kohteeksi Dannyn ja Armi Aavikon ympärillä kiertäneiden suhdehuhujen vuoksi.

Dannyn ja Armin salasuhde selvisi Heidille vasta teini-ikäisenä. Danny ei koskaan myöntänyt Heidille suhdetta, minkä vuoksi kaksikko ei ollut yhteyksissä moneen vuoteen.

Nykyään Dannyn ja Heidin välit ovat kirjan mukaan hyvät.

Lue myös:

Näin Erika Vikmanin syrjähyppy näyttelijän kanssa selvisi Dannylle – musiikkineuvos kosti julkisella nöyryytyksellä

Erika Vikman ja Danny kommentoivat vihdoin syitä erolleen – avautuvat syrjähypyistä: ”Kumpikaan ei toiminut täydellisesti”