Diili-kilpailusta tuttu somevaikuttaja ja yrittäjä Sointu Borg kertoo saaneensa sosiaalisen median kautta useita viestejä, joissa häneltä on kysytty suoraan, onko hän miesvihaaja. Keskustelua aiheesta on käyty myös keskustelupalstoilla ja Jodel-palvelussa.

– En ole missään nimessä miesvihaaja. En vihaa tai syrji ketään sukupuolen tai sukupuolettomuuden takia. Seuraajakuntani on pitkälti miehiä ja naisiakin tulee kovaa vauhtia lisää sosiaalisen median kanaviini. Saan paljon tsemppiviestiä miehiltä ja tykkään vaihtaa miesten kanssa ajatuksia. Te kaikki olette yhtä ihania, Sointu painottaa Instagramin Stories-osiossa.

Sointu on antanut rajua kritiikkiä Diili-ohjelmassa etenkin mieskilpailijoiden suuntaan. Hän haluaa muistuttaa, että kyse on viihdeohjelmasta.

– Meistä kaikista on hirveästi materiaalia ja kommunikointimme ja tekemisemme tiivistetään hyvin pieneen pakettiin. Jokaisessa kilpailijassa on eri värejä ja puolia. Niistä näytetään televisiossa vain pieni osa. Muistakaa, että kyseessä on viihdeohjelma.

Tosi-tv-ohjelmat ovat herättäneet tänä keväänä vahvoja tunteita. Selviytyjät-sarjaan osallistunut hyvinvointivalmentaja Aki Manninen on leimattu ohjelmassa antamiensa kommenttien takia miesvihaajaksi ja sovinistiksi. Asiaa on puitu useiden viikkojen ajan niin valtakunnallisessa mediassa, sosiaalisessa mediassa kuin keskustelupalstoilla.

Lue myös:

Alma Hätöstä naisvihakohussa puolustanut Roope Salminen joutui ikävän hyökkäyksen kohteeksi

Tappouhkauksia saanut Aki Manninen murtui kyyneliin tv:ssä: ”Minulla ei ole kuin tyttö ja vaimo, joiden takia jaksan elää”

Aki Manninen esitti julkisen anteeksipyynnön Herbalistille – avautuu omasta kiusaamiskokemuksestaan: ”Minulta on lyöty taju pihalle”