Uudella Diili-kaudella kisaava Sointu Borg paljastaa saaneensa sosiaalisessa mediassa ikäviä kommentteja ulkonäöstään. Joidenkin ihmisten mielestä näyttävästä tyylistään ja rohkeista somekuvistaan tunnettu Borg ei sovi perinteiseen bisnesmaailmaan, jossa ammattilaisten oletetaan olevan fiksuja ja asiallisia.

Yrittäjänä työskentelevä Borg ei itse kuitenkaan ajattele hänen ulkonäkönsä olevan minkäänlainen este uralla etenemiselle. Hänen mielestään ammattitaito ja ihmisen ulkokuori eivät kulje toistensa kanssa käsi kädessä.

– Olen saanut jonkin verran kommenttia siitä, että halvennan itseäni ja yleisesti naisia jakamillani somekuvilla. Minun mielestäni tämä on naurettavaa! Borg avautuu Metropolille.

– Monilla tuntuu olevan sellainen ajatusmaailma, että jos sinä haluat olla millään tavalla katu-uskottava, sinun somesisältösi pitäisi olla suurin piirtein pelkkää jakkupukua ja jotain mustikkapiirakan leipomista. Mutta eihän se nyt ihan näin ole, hän jatkaa.

– Olen myös miettinyt, että jos olisin mies ja poseeraisin tuolla ilman paitaa, niin olisiko se silloin niin iso juttu? Sointi kysyy.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Borg myöntää pohtineensa Instagram-tilinsä piilottamista ennen Diili-ohjelman kuvausten alkamista. Nopeasti Borg kuitenkin muutti mielensä ja päätti pysyä vahvasti omana itsenään.

– Aivan v*tun sama, vaikka aiheuttaisin pahennusta. Vihakommentit muun muassa siitä, että menisin ohjelmaan ”rinnan mitalla” kuittaan kevyesti huumorilla, sillä kyllä minä oman henkilöbrändini tiedostan. Minä olen juuri se ”rohkea tyyppi”, ja sillä mennään, Borg sanoo painokkaasti.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Sitä paitsi mielestäni on vain positiivista, että herätän keskustelua. Elämme kuitenkin 2020-lukua, joten ihmisillä saa olla silikonitissejä ja tatuointeja. Tämä olisi hyvä ymmärtää, hän summaa.

Diilin kuvauksissa Borg ei joutunut kohtamaan ikävää kommentointia ulkonäöstään.

– Kivaahan siinä kisassa oli se, että siellä ei ketään kiinnostanut minun somekuvani tai meikkaustyylini. Siellä ainut asia mikä merkitsi oli se kaikista olennaisin, eli ammattiosaaminen – ja juuri siitähän koko ohjelmassa onkin kyse, että kuka meistä hoitaa duuninsa parhaiten, Borg alleviivaa.

Diili-ohjelma maanantaisin klo 21 Nelosella ja Ruudussa.

Lue myös:

Diili-kilpailija Sointu Borg arvioi Jaajo Linnonmaan johtamistaitoja – ”Nöyryytys ei kuulu tämän päivän johtamiseen”

Diili-tähti Sointu Borg rehellisenä ohjelman tulevista jaksoista – ”Homma menee likaiseksi”

IS: Jaajo Linnonmaasta nähdään täysin uusi puoli Diili-ohjelmassa: ”Jos mä näen, että jengi perseilee, mulla on täysi oikeus suuttuakin”