Nelosen tuoreella Diili-kaudella etsitään kehitysjohtajaa Suomen suosituimman radiojuontajan Jaajo Linnonmaan start up -imperiumille.

Yksi johtajan paikkaa ohjelmassa havitteleva kisaaja on yrittäjä ja kauppatieteiden maisteri Sointu Borg, joka on kerännyt mediassa laajaa huomiota näyttävän ulkonäkönsä vuoksi.

Nyt Borg paljastaa avoimesti, millainen Linnonmaa todellisuudessa oli legendaarisena Diili-pomona.

– Jos vertaa aikaisempiin kausiin, niin Jaajolla on johtajana poikkeuksellisen jämpti ja asiantunteva ote, sekoitettuna kuitenkin lempeyteen ja huumorintajuun, Borg kuvailee Metropolille.

– Vaikka hän antaakin todella jyrkkää palautetta, niin siellä ei kuitenkaan nöyryytetä ketään. Mielestäni nöyryytys ei muutenkaan kuulu tämän päivän johtamiseen, hän jatkaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ohjelman kuvauksien aikaan Borg ja toiset kilpailijat eivät saaneet olla Linnonmaan kanssa tekemisissä muualla kuin itse kuvaustilanteessa.

– Emme saaneet olla Jaajon kanssa missään yhteyksissä kulisseissa, vaan kaikki kontaktointi mitä oli, tapahtui kameroiden edessä, Borg paljastaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Diili-ohjelma nähdään maanantaisin klo 21 alkaen Nelosella ja Ruudussa.

Lue myös:

Diili-tähti Sointu Borg rehellisenä ohjelman tulevista jaksoista – ”Homma menee likaiseksi”

IS: Jaajo Linnonmaasta nähdään täysin uusi puoli Diili-ohjelmassa: ”Jos mä näen, että jengi perseilee, mulla on täysi oikeus suuttuakin”

Aku Hirviniemen kuntosalivideo naurattaa somessa – pilaili Jaajo Linnonmaan kustannuksella: ”Tänään oli treenissä poikkeukselliset kannustimet”