Hyvinvointivalmentaja Eevi Teittinen, 32, avautui Instagramissa suuresta huolestaan marraskuun alussa syntynyttä tytärtään kohtaan. Teittinen kertoi, että päivisin keskosena syntyneen tyttären syöttämiset eivät ota sujuakseen.

– Alkaa loppua ymmärrys, pinna ja keinot. Vauva huutaa lähes jokaisella syötöllä kello 16 eteenpäin suoraa huutoa. Vatsa käy ja se tuntuu sattuvan nyt paljon. Ilman ruokailua täysin ok, Eevi kirjoitti Stories-kuvassa.

– Olen soittanut kaikkialle tänään ja saan vaan vastaukseksi, että tuo on normaalia. No kun ei se ole!

Yöt ovat olleet vallitsevassa tilanteessa perheen pelastus, sillä silloin syötöt onnistuvat normaalisti ja tytär nukkuu hyvin.

Teittinen käytti tytärtään myös lääkärillä yhdessä puolisonsa Teemu Packalénin kanssa. Pienokaiselta tutkittiin muun muassa kielijänne, joka ei kuitenkaan ollut liian kireä. Ensi viikolla vuorossa ovat vielä allergiatestit.

– Me jätetään nyt seuraavaksi maidollinen korvike pois ja taidan karsia omaa ruokavaliota vielä lisää (ollut maidoton, gluteeniton, soijaton eikä nautaa, suklaata tai lakritsia) Allergiatestejä odotellessa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Tuore äiti Eevi Teittinen avautuu haastavista tuntemuksistaan – ei heti kokenut uutta rooliaan omakseen: ”Alku oli selviytymistä”

Eevi Teittinen säteilee äitiyden onnea – julkaisi humoristisen kuvan tyttärensä kanssa – ”Tarjoilija, yksi vielä!”