Näyttelijänä ja laulajana tunnetuksi tullut Elias Gould on mukana uudella Selviytyjät Suomi -ohjelman kaudella, joka starttaa Nelosella ja Ruudussa helmikuun 27. päivä.

Selviytyjät-ohjelma kuvattiin tällä kertaa tropiikin sijasta pohjoisessa erämaassa, jonka tarjoamat ankarat kisaolosuhteet yllättivät monen osallistujan. Ohjelman pressitilaisuudessa useimmat kisaajat nimesivätkin haastavimmaksi asiaksi jatkuvan kylmyyden, joka piinasi heitä päiväkaupalla.

Kuvausjaksolle osui kuitenkin myös lämpimiä päiviä, jolloin suuria ongelmia aiheutti – ainakin osalle osallistujista – polttavan kuumana porottava aurinko. Elias Gould kertoi torstaina järjestetyssä pressitilaisuudessa, että hän on usein juuri se porukassa, joka palaa ensimmäisenä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Heti kun aurinko vähänkin pilkotti, niin minähän paloin suoraan, Gould muisteli viime kesän Selviytyjät-kuvauksia.

– Siellä minä vedin punaisena ja tukka pystyssä, hän nauroi omalle ulkonäölleen.

Paahtavaa aurinkoa rankempaa Gouldille oli kuitenkin suunnaton koti-ikävä, joka vaivasi hänen mieltään läpi kilpailun.

– Kärsin ihan jäätävästä koti-ikävästä. Olisin vain halunnut takaisin tyttöystäväni ja yhteisen koiramme väliin, mies kuvaili vaikeaa tunnettaan.

– Tällaisissa tilanteissa usein puhuminen on se mikä helpottaa ja niinpä päätin kertoa avoimesti fiiliksistäni myös muille, ”herkäksi pojaksi” itseään kuvaileva Gould summasi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Läpi vuosien ovat Selviytyjät-ohjelmaan osallistuneet kilpailijat yrittäneet valmistautua tulevaan koitokseen parhaalla mahdollisella tavalla. Jotkut ovat vahvistaneet kehoaan ja kehittäneet fyysistä kestävyyttään treenaamalla ahkerasti salilla, kun taas toiset ovat kokeneet ruoan tankkaamisen etukäteen olleen paras keino kisassa selviytymiseen.

Gouldilla oli kuitenkin päinvastainen suunnitelma: hän päätti laihduttaa ennen Selviytyjiä.

– No joo, se oli vähän erikoinen ratkaisu, Gould myönsi nyt.

– En oikeastaan tiedä, miten päädyin tuohon vaihtoehtoon. Ehkä olisi kuitenkin pitänyt ennemmin syödä varastoon kuin harjoitella jo valmiiksi nälkiintymistä, hän tunnusti nauraen.

Selviytyjät Suomi -ohjelma Nelosella ja Ruudussa 27.2. klo 20:00 alkaen.

Lue myös:

BB-voittaja Kristian Heiskarilta härski läppä Selviytyjät-sarjan pressitilaisuudessa – ”Käsi on kaveri”

Katso kuva: Niko Saarinen laihtui silmissä Selviytyjissä – ”Peli oli käynnissä 24/7, sitä ei voi pukea sanoiksi”

HS: Pete Parkkosen isoäidin varjeltu salaisuus paljastui – tummat piirteet periytyivät martiniquelaiselta muusikkoisoisältä