Laulaja Erika Vikmanin asuvalinta ja kainalokarvat herättivät keskustelua suomalaisten kahvipöydissä viime viikolla.

Linnan juhlien jatkoilla esiintynyt Erika Vikman oli pukeutunut näyttävästi beigeen kimaltelevaan verkkomekkoon. Laulajan rohkea asuvalinta käänsi katseita ja lisäksi myös kainalokarvat nousivat keskusteluaiheeksi erityisesti sosiaalisessa mediassa.

Erika on tunnettu rohkeasta ja säväyttävästä tyylistään, jonka vuoksi hän myös toimii esikuvana tuhansille suomalaisnaisille.

Jopa ”seksisymboliksi” tituleerattu Erika ei kuitenkaan itse ole tietoisesti valinnut asemaansa. Hän totesi aikaisemmin, että on valmis kantamaan kyseisen viitan mikäli se hänelle annetaan.

Kainalokarvat piilossa uusissa kuvissa

Erika julkaisi eilen (10.12) lisää valokuvia Linnan juhlien jatkoilta. Kyseisissä otoksissa kainalokarvat ovat selvästi enempi piilossa kuin esillä. Ottiko Erika huomioon saamansa palautteen vai oliko kainalokarvojen poisjäänti vain sattumaa?

Voit katsoa kuvat klikkaamalla kuvan oikeassa laidassa olevaa nuolinäppäintä.

Erika lisäsi itsenäisyyspäivän jälkeisenä päivänä (7.12) valokuvia vauhdikkaasta illasta. Tuolloin kainalokarvat olivat selvästi enemmän esillä kuin tuoreimmissa valokuvissa.

Erika sai tukea seuraajiltaan

Erikan kohauttanut asuvalinta keräsi hämmennyksen lisäksi myös kehuja ja ylistystä.

– Vuosi on -23 ja edelleen joku järkyttyy siitä, että naisillakin kasvaa karvoja jatka samalla tiellä Erika, sä oot kuningatar, eräs hehkuttaa.

– Kertoo kyl paljon tästä maailmasta, että oot esiintymässä Linnan jatkoilla vuorattuna glitteriin, nudepuku alla, laitat Leenin joraamaan koskettimiensa äärellä melkein kovempaa kuin yleisö, annat hauskan haastattelun pätkänkin – ja mitä näkee media ja öyhöt? Ihokarvoja, eräs toteaa.