Laulaja Erika Vikman paljastaa sosiaalisessa mediassa ostaneensa asunnon. Hän on julkaissut Instagramin Stories-osiossa kuvan sopimuspapereista.

– Saa onnitella, Erika Vikman kirjoitti kuvan yhteyteen.

Erika kertoo Iltalehdelle, että ensimmäinen omistusasunto sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Kyseessä on tilava paritalo, joka soveltuu tulevaisuudessa myös perheen käyttöön.

– Olen saanut tehdä tasaisesti töitä, joten asunnon ostaminen oli mahdollista. Halusin ostaa sellaisen asunnon, jonka oikeasti haluan. Tämä on sellainen, Erikan unelma-asunto, Erika kertoo Iltalehdelle.

Tampereelta kotoisin oleva Erika muutti reilu vuosi sitten asumaan Helsingin Kalasatamaan. Muutolle oli hyvin luonnollinen syy.

– Tampere on ihana, mutta tämä on helpompaa töiden kannalta. Minulla on todella paljon tapaamisia Helsingissä, ja levytysstudiokin on Espoossa, Erika Vikman kertoi Ilta-Sanomille joulukuussa 2021.

– Lisäksi pääkaupunkiseudulla asuu todella paljon minulle rakkaita ihmisiä, hän jatkoi.

Lue myös:

HS: 30-vuotissyntymäpäiviään juhliva Erika Vikman teki suuren elämänmuutoksen – taustalla ikävät kokemukset alkoholin kanssa: ”Voin nyt paremmin kuin vuosiin”

Katso video! Jennika Vikman pukeutui Erika-siskonsa kohua herättäneeseen Emma-gaala-asuun – artistitähdeltä rehellinen arvio