Erika Vikman julkaisi viime viikon perjantaina (3.11) uuden Elizabeth Taylor singlensä.

Elizabeth Taylor sai erinomaisen vastaanoton fanien keskuudessa ja sitä on kuunneltu suoratoistopalvelu Spotifyssä jo 100 000 kertaa.

Erikan uuden singlen sanoitukset iskevät suomalaisiin varsin hyvin, sillä ne kertovat erosta sekä uuden rakkauden löytämisestä.

– Kiitos kaikista viesteistä!!! Elizabeth Taylor sai paljon rakkautta ja kolahti monen elämään, Erika kiitteli uutta singleä kuunnelleita fanejaan.

Erika julkaisi tuttuun tapaan rohkeita kuvia oranssin punaisessa lateksiasussa. Vaalea laulaja ei myöskään ujostellut esitellä kainaloitaan, jotka olivat tarkoituksella jääneet sheivaamatta.

Voit katsoa Erikan kuvakarusellin klikkaamalla kuvan oikeassa laidassa olevaa nuolinäppäintä.

Erikan tyyli jakaa mielipiteitä

Laulajan rohkea ja joskus jopa irstas tyyli on kerännyt kritiikkiä joiltakin tahoilta. Erika ei kuitenkaan ole ollut muiden mielipiteistä moksiskaan ja hän tuntuu pistävän aina vain paremmaksi, kun joku alkaa valittamaan.

Laulaja on kieltämättä hyvä esimerkki ihmisille siitä, että kukin saa olla juuri sellainen kuin haluaa. Myös kainalokarvojen esittely Instagram-kuvassa ottaa kantaa naisiin liittyviin tabuihin.