Muusikko Jyrki 69:n seurasta nauttiva laulajatähti Erika Vikman paljasti aiemmin syksyllä, että hänestä on pian tulossa äiti.

– Arvatkaapas mitä… musta tulee vihdoin äiti, Vikman kirjoitti Instagramin Stories-osiossa 20. lokakuuta.

Nyt Vikmanin uusi perheenjäsen on vihdoin saapunut artistin kotiin. Kyseessä ei kuitenkaan ole ihmisvauva, vaan pieni koira.

Vikman on julkaissut omalle Instagram-tililleen hellyyttäviä kuvia Peppi-nimisestä koirastaan, jonka hän adoptoi tämän edellisiltä omistajilta. Kuvatekstissä Vikman hehkuttaa tuoretta rakkauden kohdettaan vuolaasti.

– Hän on Peppi 1 vuotta. Hän tarvitsi uuden kodin ja mun elämästä löytyi paikka hänelle. Meistä on kahdessa viikossa tullut erottamattomat ja hän on tuonut mun arkeen niin paljon iloa ja rakkautta ja riiviömäistä säpinää. Peppi on vienyt mun sydämen täysin, Vikman kirjoittaa onnellisena.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Koira on rodultaan ranskanbuldoggi, minkä vuoksi Vikman kokee tärkeäksi tiedottaa seuraajilleen kyseisen rodun haasteista.

– On hyvä tiedostaa lyttykuonoisen koiran jalostuksesta johtuvat terveysongelmat, ulkonäkö on viety terveyden edelle ja se on väärin. Se myös mietitytti Pepin kohdalla. Toivonkin, että jokainen äärimmilleen jalostettua rotua harkitseva henkilö miettii valintaansa aina tarkasti! Vikman huomauttaa.

– Tärkeintä että Pepillä on nyt pysyvä ja rakastava koti loppuelämäksi! hän summaa päivityksensä päätteeksi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vikmanin iloinen uutinen on kerännyt valtavan määrän ihastelevia kommentteja naisen ystäviltä ja faneilta.

– Koirat on parasta seuraa! riemuitsee laulaja Paula Vesala.

– En kestä miten söpö pikkuinen. Koirakuume on nyt vakavasti läsnä, eräs toinen seuraaja muotoilee.

– Onnea äidille, toivottaa kolmas.

– Onnea uudesta ystävästä! Koirat ovat parhaita! Kiitos, Erika, kun toit esiin nämä kuonoasiat, neljäs kiittelee.

Lue myös:

Erika Vikman kohahdutti äitiysuutisellaan – paljastaa nyt lisätietoja tulevasta: ”Valmistaudun parhaalla mahdollisella tavalla”

IS: Rakkaus Erika Vikmaniin yllätti Jyrki69:n – elämä mullistui totaalisesti: ”Heittäydyin kalliolta alas”