Temptation Island Suomesta tuttu Vilma Karjalainen juhli viikonloppuna 27-vuotissyntymäpäiviään. Pienen Nella-tyttären äiti suuntasi minilomalle Himokselle, jossa juhlisti merkkipäiväänsä ystävien kanssa.

Hiljattain kihlatustaan Juuso Lehmusvyörystä eronnut Vilma julkaisi Instagram-tilillään näyttävän uima-asukuvan ja pohti samalla myös elämää.

– Syntymäpäivät takana, nyt jatketaan 27-vuotiaana elämän haasteisiin. Jotenkin ihan kreisiä, kuinka nopeasti aika menee. Justhan olin vähän päälle 20-vuotias!

– Jos saisin katsella itseäni taaksepäin ja sanoa itselleni jotain, sanoisin ehdottomasti, että nauti hetkistä enemmän, lopeta stressaaminen elämästä tai turhanpäiväisistä asioista kuten ulkonäöstä. Helpommin sanottu kun tehty, Vilma kirjoittaa.

Hän myös vinkkaa seuraajilleen miten tärkeää on hyväksyä itsensä.

– Meitsi on onnellisempi kun koskaan nuorena olin, vaikka välillä on päiviä jolloin harmittaa ja ahdistaa muun muassa elämäntapamuutokset ja niin edelleen, niin sanoisin, että hyviä päiviä on kuitenkin enemmän tämän asian suhteen. Oon jotenkin löytänyt tietynlaisen rauhan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

TIS-Vilma avautuu eron jälkeisistä tuntemuksistaan: ”Asioiden hyväksyminen oli kova paikka”

Temppareista tuttu Juuso Lehmusvyöry puhuu ensimmäistä kertaa yllätyserostaan: ”En olisi halunnut erota, mutta Vilma päätti näin”