Näyttelijä Olga Heikkila on palannut takaisin Salatut elämät -sarjan kuvauksiin kuukauden kestäneeltä joululomalta.

– Joululoma tuli tarpeeseen, mutta nyt on kiva palata takaisin töiden pariin. Minulla on hyvä fiilis tulevasta keväästä, Olga kertoi Metropolille Salatut elämät -sarjan pressipäivässä.

Olga on näytellyt vuodesta 2018 lähtien Salatut elämät -sarjassa Miraa, joka sai hiljattain perheenlisäystä ja joutui vankilaan. Dramaattisten juonenkäänteiden takia Olga on saanut runsaasti palautetta sarjan seuraajilta.

Olgan mukaan sarjan katsojilla menee enää tänä päivänä harvoin todellisuus ja fiktio sekaisin.

– Todella harvoin kukaan sekoittaa oikeassa elämässä minua roolihahmooni. Sosiaalisessa mediassa ihmiset saattavat heittää läppää huumorimielessä sarjan käänteistä, Olga toteaa.

– Kun olen päivitellyt someen kuulumisiani, aika moni seuraaja on ihmetellyt, että eikö minun pitäisi olla vankilassa. Osa on kysynyt, että olenko karannut vankilasta, hän jatkaa.

Viime aikoina Olga on ollut otsikoissa päättyneen parisuhteensa takia. Hän seurusteli pitkään muusikko Iben kanssa. Ibe vahvisti hiljattain eronneensa Olgasta ja tehneensä suhteen aikana virheitä.

TAUSTAA: Salkkarit-tähti Olga Heikkalan ex-rakas Ibe kommentoi vihdoin pettämiskohua – myöntää mokanneensa: ”Se muuttui sopaksi”

– En haluaisi kommentoida parisuhde-elämää mitenkään, Olga toteaa.

Vielä ei ole Olgan mukaan uuden suhteen aika.

– Nyt olen itseni kanssa ja nautin siitä, että voin olla yksin, Olga jatkoi.

Mitä ajattelet Salatut elämät -sarjan tuomasta julkisuudesta?

– Välillä tuntuu siltä, ettei julkisuus vaikuta laisinkaan elämääni, enkä edes aina muista, että olen julkisuuden henkilö. Sitten taas on niitä ajanjaksoja, jolloin julkisuus tuntuu hyvin raskaalta. Haluan kuitenkin ajatella, että en ole mikään julkisuuden henkilö, mikä helpottaa arkea.

– Julkisuus näkyy eniten sosiaalisen median kautta, joten minulle on tärkeää, että voin pitää myös sieltä taukoja. Olen tietoisesti lukematta juttuja, mitä ihmiset kirjoittavat minusta, Olga toteaa.

Uusi ystävyyssuhde

Sosiaalinen media paljastaa, että Olga on ystävystynyt Tanssii tähtien kanssa -kilpailustakin tutun laulaja-tubettaja Tuure Boeliuken kanssa.

– Tutustuimme kesällä, kun teimme yhteistyökampanjan Helsinki Pride -tapahtuman aikaan samalle yritykselle. Sen jälkeen olemme viettäneet aikaa yhdessä ja paremmin tutustuimme viime syksyn aikana. Meillä toimi kemiat heti yhteen, Olga kertoo.

Lue myös:

Erokohun keskelle joutunut Salatut elämät -tähti Olga Heikkala poseeraa rohkeissa topless-kuvissa – ”Mul oli huono olo itsestäni”

Salatut elämät -tähti Olga Heikkala julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan muusikkorakkaansa kanssa