Esikoistaan odottava Laura Lepistö, 32, julkaisi yllättäen Instagram-tilillään kuvia Helsingin Naistenklinikalta. Entinen taitoluistelija vakuutti kuitenkin kaiken olevan hyvin.

– Raskausajan reality check. Vaiherikas viime viikko sisälsi muun muassa neuvolakäynnin eskaloitumisen Naistenklinikan kuuluisille käyrille, Lepistö kertoo.

Päivityksestä käy ilmi, että menossa on 34. raskausviikko ja Naitenklinikalla on tarkkailtu vauvan sykkeitä ja testattu maksimisykealueita. Lepistö paljasti hiljattain, että perheeseen odotetaan poika-vauvaa.

– Bobilla on kaikki mainiosti. Opittiin neuvolahoitajan kanssa, että selällään maataan seuraavan kerran sitten loppukesästä.

Lepistö myöntää, että somessa tulee usein jaettua lähinnä hyviä hetkiä ja odotuksen onnea, mutta yhdeksän kuukauden matkaan mahtuu paljon myös toisenlaisia tunteita.

– Epävarmuutta, luottamuksen puutetta, muutoksen ja luopumisen pelkoa, jännitystä tulevasta. Yllättävänkin ristiriitaisia tunteita, joista välillä potee jopa huonoa omaatuntoa. Mutta nekin kuuluvat prosessiin, ja kovasti sitä yrittää hyväksyä kaikenlaiset ajatukset ja tunteet.

– Vastapainona tottakai joka päivä niin äärettömän suurta kiitollisuutta ja onnea että sydän pakahtuu!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lepistö paljasti helmikuussa odottavansa esikoistaan yhdessä aviomiehensä Tommi Huovisen kanssa. Pari on seurustellut lukio-ajoista saakka ja naimisiin he menivät kesällä 2015.

Lue myös:

Raskaana oleva Laura Lepistö paljasti tulevan lapsensa sukupuolen – ”Kuvat kai vihjaa jotain”

Anna: Laura Lepistölle äitiys ei ollut itsestäänselvyys – urheilu-uran vaikutukset pysäyttivät: ”Aloin hiljalleen ymmärtää”