Tanssijana, radiojuontajana ja tv-kasvona koko kansalle tunnetuksi tullut Esko Eerikäinen menetti isänsä vain 12-vuotiaana.

Eerikäinen on kertonut isänsä traagisesta kuolemasta avoimesti omalla Instagram-tilillään. Eerikäinen asui tapahtumien aikaan isänsä puolen sukulaisten luona Suomessa, kun muu perhe oli äidin kotimaassa Kolumbiassa.

Tammikuussa 2021 Eerikäinen avautui hetkestä, jolloin sai tietää isänsä menehtyneen.

– Tänään 35 vuotta sitten heräsin pakkasaamuna ja muistan kun sukulaiset, joiden luona asuin pyysivät minua hetkeksi työhuoneeseen, Eerikäinen kirjoitti kahden vuoden takaisessa Instagram-postauksessaan.

– Tiesin heti, että jotain on tapahtunut. Isäni oli kuollut.

– Muistan tarkkaan sen päivän, itkin lohduttomasti… Jossain vaiheessa lähdettiin serkkujen kanssa hiihtämään ja muistan, kuinka itkin koko lenkin ajan.

Valitettavasti Eerikäinen ei päässyt osallistumaan isänsä hautajaisiin, jotka pidettiin isän aiemmin esittämän toiveen mukaisesti Kolumbiassa. Haudalla Eerikäinen on käynyt kolme kertaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tänä vuonna Eerikäisen isän kuolemasta on kulunut 37 vuotta. Eerikäinen julkaisi keskiviikkona 18. tammikuuta Instagramiin koskettavan julkaisun, jonka ohessa hän muistelee rakasta isäänsä.

– Tänään taas yksi vuosi lisää. Onneksi muistot on ikuisia, Eerikäinen muotoilee sydänemojin kera.

Tekstinsä perään Eerikäinen on lisännyt aihetunnisteen #papa. Hän on myös julkaissut kuvan ihostaan, johon on tatuoitu edesmenneen isän nimi, syntymä- ja kuolinpäivä sekä risti.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Esko Eerikäinen paljastaa syyn, miksi ei löydä kumppania vierelleen – Martina Aitolehti edelleen mukana elämässä: ”Hän on osa perhettä”

Esko Eerikäinen koki tuskallisen eron – sydänsuru musersi miehen: ”Suhde päättyi per**elleen”