Televisiostakin tuttu yrittäjä Joel Harkimo rakennuttaa taloa Sipooseen yhdessä radiojuontajana työskentelevän kihlattunsa Janni Hussin kanssa.

– Meillä on siellä ammattilaiset töissä. Siitä ei olisi tullut mitään, jos olisimme lähteneet itse rakentamaan taloa, Joel kertoi Metropolille Eho Hieronnan avajaisissa.

Joelin mukaan rakennustyöt ovat hyvällä mallilla. He pääsevät muuttamaan taloon aikaisintaan loppukesästä.

Joel on tyytyväinen tulevaan lukaaliin.

– Talo on vähän liian iso meille kahdelle, mutta olemme suunnitelleet sitä kaikkia elämänvaiheita silmällä pitäen. Tämän pitäisi olla pitkän ajan ratkaisu, ellei jopa loppuelämän koti.

– Taloon mahtuu tulevaisuudessa enemmänkin porukkaa.

Joko olette puhuneet Jannin kanssa jälkikasvun hankkimisesta?

– Emme ole käyneet vielä suurempaa keskustelua. Meillä molemmilla on tällä hetkellä urasuunnitelmia ja haluamme keskittyä töiden tekemiseen. Tehdään tässä nyt ensin töitä ja mennään naimisiin, niin katsotaan tulevaisuudessa lasten hankintaa.

Janni kertoi aiemmin tällä viikolla Metropolille, että hääjärjestelyt ovat ottaneet takapakkia. He olivat lyöneet jo lukkoon hääpäivän ja -paikan, mutta joutuivat lykkäämään häiden järjestämistä töiden takia.

TAUSTAA: Janni Hussin ja Joel Harkimon häät ottivat takapakkia: ”Elämä heittelee”

– Tällä hetkellä pohdimme, koska järjestäisimme häät. Meillä ei ole kiire mihinkään. Minulla on ihan sama, että menenkö naimisiin Jannin kanssa kuukauden päästä vai kymmenen kuukauden päästä, Joel toteaa.

– Kihloihin menemisen jälkeen olemme molemmat olleet innostuneita häiden suunnittelemisesta. Janni on käynyt katsomassa jo asun, mutta minulla ei ole vielä asua valittuna.

Lue myös:

Janni Hussi aloitti vaativan projektin Joel-rakkaan kanssa – toivoo vinkkejä yllättävään asiaan!

Janni Hussilta ja Joel Harkimolta haikea päivitys: ”Yksi aikakausi tuli päätökseen!”