Legendaarinen näyttelijätähti Hannele Lauri on joutunut ikävän tilanteen keskiöön. Laurin Instagram-tili kaapattiin maanantaina 31. tammikuuta, ja nyt hakkerit vaativat naiselta rahaa.

Lauri kertoo tilanteestaan uudella Instagram-tilillään, jonka hän otti käyttöön menetettyään edellisen. Tuoreessa päivityksessään Lauri sanoo tarvitsevansa seuraajiensa apua, jotta tieto uudesta tilistä lähtisi leviämään mahdollisimman laajalle. Lauri sai vanhan tilinsä kautta merkittävän osan tuloistaan kaupallisten yhteistöiden kautta.

– Nyt tarvitsen teidän kaikkien apua! Lauri aloittaa kirjoituksensa.

– Minun vanha tili, jossa oli yli 20.000 seuraajaa on hakkeroitu ja minulta vaaditaan rahaa. Minä en kiristämiseen suostu ja sinne meni tili ja elinkeino, hän jatkaa.

Laurin mukaan hänestä on tehty muutamia valetilejä Instagramiin, ja hän alleviivaa, että hannele.lauri-nimeä kantava profiili on hänen ainoa oikea tilinsä.

– Pyydän, että jaat tätä tietoa eteenpäin, että saan elinkeinoni takaisin, Lauri muotoilee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Uusi Instagram-tili onkin kerännyt nopeasti tuhansia seuraajia. Muun muassa toimittaja Maria Veitola on jakanut Laurin postauksen oman Instagram-tilinsä Stories-osioon.

– Hannelen Ig-tili on hakkeroitu. Kääk! Tässä uusi tili. Seuratkaa! Veitola kehottaa julkaisussaan.

Lauri kommentoi pelottavaa tapausta myös Iltalehdelle. Hän sanoo jännittävänsä sitä, mitä kaikkea hakkeri voi hänen nimellään tehdä sosiaalisessa mediassa.

– Tämä on aivan pöyristyttävää ja tämä ihminen on todella ilkeä, Lauri toteaa Iltalehden haastattelussa.

Lue myös:

Hannele Lauri juhli 70-vuotissyntymäpäiviään – vastaanotti yllättävän kirjeen presidenttiparilta: ”Huikea kunnianosoitus”

Suuren menetyksen kokenut Hannele Lauri julkaisi kuvan uudesta perheenjäsenestä: ”Tässä hän on”