Helena ja Mikko Koivun erokiista on jatkunut jo kuukausien ajan.

Helena ja Mikko Koivun erokiista on sisältänyt lukuisia ikäviä käänteitä ja nyt kesällä kodittomaksi joutunut Helena kertoi lisää ikäviä uutisia.

Helena Koivu avautui Instagramin tarinat -osiossa saaneensa kamalia uutisia liittyen oikeuskäsittelyyn.

– Toinen oikeuden käsittely, toinen päätös ja KYLLÄ arvasit oikein – kaikki meni miljonäärin intressien mukaan, Helena Koivu avautuu Instagramissa vapaasti suomennettuna.

Helenan mukaan Mikko ei tullut paikalle. Sen sijaan häntä oli edustamassa asianajaja

– Paras osa tätä oikeuden käsittelyä oli se ettei HÄN ollut edes paikalla, joten se on laillista? Ok. Hänen asianajajansa tietää mikä on ”parasta” meidän lapsillemme. Ok, Helena jatkaa.

Oikeus ei ilmeisesti muuttanut kantaansa

Helena kertoi olevansa uupunut ja täysin ymmällään oikeuden tekemästä päätöksestä.

– Olen pahoillani etten ole vielä selventänyt mitä tänään tapahtui. Olen vain ollut uupunut ja suurissa kivuissa. Tämä kaikki on niin sairasta, tämä on niin väärin lapsiani kohtaan. Lapset kärsivät, minä kärsin ja tämä on niin hullua etten enää löydä sanoja sille miten näin voi tapahtua. En ole koskaan tuntenut näin paljoa kipua koko elämäni aikana, Helena kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

Lapsiaan ikävöivä äiti myös totesi ettei hänellä ole varaa palkata asianajajia hoitamaan tapausta.

– Kaipaan lapsiani ja ei ole olemassa mitään oikeutta eikä ketään joka voi taistella lapsieni oikeuksien puolesta, koska minulla ei ole varaa palkata asianajajaa. Tämä on puhdasta pahuutta, Helena kirjoittaa Instagramissa vapaasti suomennettuna.

Helena Koivu jakoi tämän jälkeen Instagramin tarinat -osioon koskettavia muistoja lastensa kanssa.