Helena Koivu kertoo omalla Instagram -tilillään ettei hän saa viettää joulua lastensa kanssa.

Lapsiaan ikävöivä Helena on jo pidemmän aikaa paljastanut lisää yksityiskohtia liittyen hänen ja Mikko Koivun väliseen erokiistaan.

Nyt ex-kiekkovaimo kertoo joutuvansa viettämään jo toisen peräkkäisen joulun ilman lapsiaan.

– Toinen vuosi, kun hän saa pitää lapset jouluaattona, kyllä ja arvaa ketkä kärsivät jälleen? Helena kirjoittaa Instagramin tarinat -osiossa vapaasti suomennettuna.

Helena jakoi otteen ilmeisesti jonkinlaisesta palan sopimuksesta, joissa vanhempien lomat lasten kanssa oltiin alustavasti jaettu 50/50 periaatteella.

– ”Vanhemmat puolittavat ja jakavat loma-ajat: vuorotelkaa toistenne lomien kanssa joka toinen vuosi: voitte jakaa lomat kummallekin vanhemmalle yhtä moniksi vuosiksi ja tämän jälkeen vaihtaa lasten kanssa vietyt vuodet tasan. Tämän sopimuksen myötä, ette menetä lomianne lasten kanssa enempää kuin yhdeksi vuodeksi kerrallaan” Helenan jakamassa tekstissä sanotaan vapaasti suomennettuna.

– Ja kyllä, voit menettää lomat lasten kanssa useiksi vuosiksi, se vain riippuu siitä kuinka paljon rahaa ja kuuluisuutta sinun exälläsi on! Helena toteaa.

– Tämä on toinen vuosi putkeen, kun lapset määrättiin hänen luokseen jouluaatoksi. Kahteen peräkkäiseen vuoteen en saa viettää päivää tyttäreni kanssa hänen syntymäpäivänään, koska se päätyi jälleen hänen päiväkseen. En saanut edes viettää 2 tuntia poikani kanssa hänen 8-vuotissyntymäpäivänään ennen kuin heidät lähetettiin pois kotimaastaan, koska se päätyi hänen päiväkseen jälleen. Ja minun poikani 5-vuotissyntymäpäivänä en voinut toivottaa hänelle edes hyvää syntymäpäivää. No tämä on tervettä! Lapsiaan ikävöivä Helena Koivu kirjoittaa Instagramissa.

Helena Koivu järkyttyi toisessa oikeuskäsittelyssä: ”Tämä on puhdasta pahuutta”

Helena ja Mikko Koivun erokiista on jatkunut jo kuukausien ajan.

Helena ja Mikko Koivun erokiista on sisältänyt lukuisia ikäviä käänteitä ja nyt kesällä kodittomaksi joutunut Helena kertoi lisää ikäviä uutisia.

Helena Koivu avautui eilen (30.11) Instagramin tarinat -osiossa saaneensa kamalia uutisia liittyen oikeuskäsittelyyn.

– Toinen oikeuden käsittely, toinen päätös ja KYLLÄ arvasit oikein – kaikki meni miljonäärin intressien mukaan, Helena Koivu avautuu Instagramissa vapaasti suomennettuna.

Helenan mukaan Mikko ei tullut paikalle. Sen sijaan häntä oli edustamassa asianajaja

– Paras osa tätä oikeuden käsittelyä oli se ettei HÄN ollut edes paikalla, joten se on laillista? Ok. Hänen asianajajansa tietää mikä on ”parasta” meidän lapsillemme. Ok, Helena jatkaa.

Oikeus ei ilmeisesti muuttanut kantaansa

Helena kertoi olevansa uupunut ja täysin ymmällään oikeuden tekemästä päätöksestä.

– Olen pahoillani etten ole vielä selventänyt mitä tänään tapahtui. Olen vain ollut uupunut ja suurissa kivuissa. Tämä kaikki on niin sairasta, tämä on niin väärin lapsiani kohtaan. Lapset kärsivät, minä kärsin ja tämä on niin hullua etten enää löydä sanoja sille miten näin voi tapahtua. En ole koskaan tuntenut näin paljoa kipua koko elämäni aikana, Helena kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

Lapsiaan ikävöivä äiti myös totesi ettei hänellä ole varaa palkata asianajajia hoitamaan tapausta.

– Kaipaan lapsiani ja ei ole olemassa mitään oikeutta eikä ketään joka voi taistella lapsieni oikeuksien puolesta, koska minulla ei ole varaa palkata asianajajaa. Tämä on puhdasta pahuutta, Helena kirjoittaa Instagramissa vapaasti suomennettuna.