Monista television realitysarjoista tuttu Henna Kalinainen räväytti julkaisemalla kotisivuillaan itsestään rohkean alastonkuvan. Kuva aiheutti Hennan blogiin niin suuren kävijäryntäyksen, että koko sivusto kaatui.
Henna ottaa kuvallaan kantaa Cheyenne Järvisen ja Sara Siepin somekiistelyyn nykypäivän misseistä. Henna oli aikeissa tuomita Cheyennen kommentit, mutta pyörsi mielipiteensä luettuaan naisen haastattelun. Henna kirjoittaa blogissaan tuntevansa sympatiaa Cheynennea kohtaan.
– Jos ihminen on elämässään jotain joskus törttöillyt, myöntää sen rehellisesti ja vielä haluaa nyt julkisuudellaan auttaa muita ihmisiä, niin ei voi muuta kun nostaa hattua! Ja se kuinka tuli esille se miten naiset voivat olla ilkeitä toisilleen oli todella hienoa, että se nousi esiin! Se on todellinen ongelma ja siitä ei pidä vaieta!
Henna haluaa alastonkuvallaan osoittaa, että kaikki eivät ole, eikä heidän myöskään tarvitse olla saman kokoisia.
– Meitä on ja tulee aina olemaan eri kokoisia ja erinäköisiä ihmisiä, jotka työskentelee eri ammateissa ja on eri ikäisiä, jne. Erilaisuus on rikkaus!
Kuvassa Henna poseeraa täysin alasti, vain pienet tarrat peittämässä kriittisimpiä kohtia. Henna korostaa, että kaikkien ei tarvitse näyttää tiettyjen kriteerien mukaiselta.
– Itse henk.kohtaisesti haluaisin parantaa nuorten itsetuntoa siinä mielessä että ei tarvitse olla niinkun kaikki Instagramissa (täydelliset tissit ja täydellinen pylly, ei rasvaa ja virheetön iho). Kaikkien ei tarvitse olla mallinmitoissa tai missiainesta, vaan normaalivartalo tai ylipainokin on ihan jees niin kauan kun se ei ole terveysriski!
Kuvatekstissä Henna kertoo mielipiteensä ulkonäöstään.
– Tässähän minä olen! En todellakaan täydellinen, mutta mielestäni kuitenkin ihan hyväksyttävä ja rakastettava! Silloin kun olin vielä lapsonen oli minun näkemäni naiset hyvinkin muodokkaita eikä ollut näitä tiimalasivartaloita ja Kim Kardashianeita!
Henna korostaa, että sisäinen hyvinvointi on tärkeämpää kuin ulkopuolisten määritelmien mukainen ”täydellinen” ulkonäkö.
– Onneksi läski voi aina laihduttaa, mutta rumaa sisintä ei korjaa mikään!
Myös laihduttamisesta Hennalla on selkeä mielipide.
– Laihtuminen olisi kivaa ja on tähtäimessä, mutta jos se ei tapahdu terveellä pohjalla vaan itseinhon saattelemana ei siinä myöskään onnistu. Siksi rakastan itseäni, tässä ja nyt! Aina on vara parantaa!
Alla Henna Kalinaisen kotisivut kaatanut kuva!