Tosi-tv-tähti Henna Kalinainen kertoo uusimmassa blogissaan lähestyvästä synnytyksestään. Perheeseen odotetaan tyttövauvaa, ja Henna kertookin jo pohtineensa, miltä pienokainen näyttää.

– Mieheni kysyy usein minulta: oletko koskaan miettinyt miltä meidän vauva näyttää? Tottakai olen miettinyt, mutta minulla ei ole aavistustakaan siitä, miltä mahtaa tuntua nähdä se sitten oikeasti sillä syntymähetkellä. Uskon, että lapseni on hyvin pieni ja siro nukkea muistuttava kaunis olento, niinkuin minä olin pienenä, Henna pohtii blogissaan.

Lähestyvä synnytys ei Hennaa juurikaan jännitä. Suurin pelko on, ettei puoliso Jarkko jostain syystä saisi tulla mukaan synnytykseen.

– Aloimme jo koronan takia suunnittelemaan kotisynnytystä, mutta sitten kun rupesimme tarkemmin tutkimaan riskejä niin vaihtoehto suljettiin aika nopeasti pois.

Henna on kertonut kärsivänsä raskausajan diabeteksesta ja tästä syystä lapsi syntyy varmuudella vielä kuluvan vuoden puolella.

– Laskettu aika on ihan vihoviimeinen hetki tulla ulos on 30.12 tai muuten se käynnistetään. Tämä johtuu tästä raskausdiabeteksesta. Yliajalle ei saa mennä joidenkin riskien takia.

– Tämä alkaa olemaan jo niin uskomattoman lähellä, että mä en välillä meinaa uskoa, että tämä todella tapahtuu. Ihanaa, kun puoliso on myös yhtä innoissaan ja puhuu koko ajan vauvasta ja suunnittelee kaikkea vauvauinnista lähtien ihan tohkeissaan. Just nyt on niin hyvä olla, Henna kirjoittaa onnellisena.

Lue Henna blogi ja katso suloiset lapsuuskuvat tästä.

Lue myös:

Vakavasti sairastunut Henna Kalinainen julkaisi kuvia pyöristyneestä vauvamahastaan – katso!

Katso kuvat! Henna Kalinainen esittelee blogissa uuden omistusasuntonsa: ”Saamme asua ilman huolta mistään”