Henna Kalinainen: Pihtarit jää yksin!

Henna Kalinainen on avautunut blogissaan rakkaudesta. Henna oli kaverinsa kanssa lauantai-iltana katsomassa Vesa-Matti Loirin 70-vuotisjuhlakonserttia. Henna olisi konsertissa mielellään kuullut Loiria enemmän kuin vierailevia artisteja, mutta hieno ilta sai kuitenkin hänet herkistymään syvempiinkin mietteisiin.
Henna näyttää päässeen yli vaikeasta elämänvaiheesta ja nyt on muutosten aika.
– Oon pitkään kävellyt sokeena pitkin katuja ja vihannut itseäni, mutta se on ollut täysin turhaa. Elämää eletään niillä pelinappuloilla mitä sillä hetkellä on ja jos haluaa parempaa niin sitten tehdään muutoksia! Olen märehtinyt turhaan!
Hennan ympärillä pyörii jatkuvasti innokkaita miehiä, mutta kaunotar ei helpolla lämpene.
– Ongelma on lähinnä se, että mä olen niin lukossa kaiken jälkeen mitä oon ihmissuhteissa kokenut, että oon ehkä maailman vaikein nainen näyttää tunteita ja meen ihan lukkoon kun joku sanoo jotain kaunista! (…) Tässä on ollut pienenlaista ihastumista ja tuntuu, että koko homma alkaa siltä ala-aste tasolta! Ensinnäkin seksiä multa saa sitten vuoden hengailun jälkeen jos sillonkaan. Oon tottunut siihen, että miehet puhuu mitä tahansa saadakseen juuri sitä! Valitettava tosiasia on se, että jakajia löytyy aina eikä kukaan jaksa katella ketään muuten. Pihtarit jää yksin.
Parisuhteen puuttuminen ei kuitenkaan Hennaa haittaa, vaikka eräskin läheinen osapuoli on ihastunut häneen hyvin vahvasti.
– En voi itteeni pakottaa tekemään tai tuntemaan mitään jos ei tunnu siltä! (…) Positiivista on se, että rakastan syksyä! Nyt mulla on hyvä olla, kunhan saan olla juuri niinkuin haluan!
 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...