Tunnettu tosi-tv-kasvo Henna Kalinainen kertoi hiljattain Metropolille kirjoittamassaan blogitekstissään aloittavansa pistettävän laihdutuslääkkeen käytön.

Kalinainen paljasti tuolloin kärsineensä jo vuoden ajan terveysongelmista, joita ovat olleet voimakas väsymys ja painonnousu sekä voimattomuus, turvotus ja hengenahdistus. Hän sanoo kärsivänsä myös ravintoaineiden puutoksista sekä merkittävästä raudanpuutteesta.

Nyt Kalinainen iloitsee tuoreessa blogikirjoituksessaan painonsa alkaneen tippua hiljalleen.

– Tärkein muutos on ollut olotilani ja enää en mieti vain sitä, koska pääsen seuraavaksi nukkumaan ja onko pakko tehdä joku asia juuri tänään. On niin hienoa, kun oikeasti jaksaa touhuta oman pienen rakkaan kanssa, vaikka silloinkin kun olin huonossa kunnossa lähdin aina vaikka väkisin ulos Joannan takia. Nyt siitä jopa nauttii, Kalinainen kirjoittaa blogissaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Painonpudotuksen lisäksi Kalinaisen elämässä on meneillään myös muita suuria muutoksia:

– Ollaan jo pitkään haaveiltu isommasta asunnosta ja vihdoin tuntuu, että se on mahdollista! Meidän tarjous nimittäin hyväksyttiin ja meidän asunto on nyt myynnissä.

– Voin sanoa, että hieman stressaa ja haave isommasta kodista on ollut jo pitkään suuri. Meidän pieneltä rakkaalta puuttuu oma huone ja nyt se olisi mahdollista saada.

Lue Kalinaisen uusin blogiteksti kokonaisuudessaan täällä.

Lue myös:

Henna Kalinainen paljasti miksi aloittaa pistettävän laihdutuslääkkeen käytön: ”Odotan, että saan elämäni takaisin”

Nyt on harvinaista herkkua! Tältä Henna Kalinainen näytti 17-vuotiaana ensimmäisissä mallikuvissaan: ”Olin kuumaa kamaa Irc-gallerissa”