Henna Peltonen toimii tuottajana tulevassa Miss Eloveena -kilpailussa, jossa etsitään perinteisiä luomukanottaria, joille ei ole tehty minkäänlaisia kauneuskirurgisia toimenpiteitä – ei edes tatuointeja.
Jotkut ovat kritisoineet Hennaa kilpailun luotsaamisesta, koska hänellä itsellään on silikoni-implantit ja tatuointeja. Henna kuitenkin muistuttaa, että kilpailussa ei etsitä Henna Peltosta, kuten Miss Suomi -kilpailussakaan ei etsitä Eino Makusta.
– Siis kyllä, minullahan on implantit ja fitness kisoissa esiinnyn kisaväreineni ja kovan dieetin jälkeen kaikkea muuta kuin luonnollisen näköisenä, kuten ko. lajiin ja fitness kisoihin kuuluu. Ja minulla on myös tatuoinnit! En kuitenkaan etsi kisassa itseäni, Henna Peltosta, vaan toimin kisan tuottajana. Näin vertailun vuoksi en voi olla muistuttamatta, että mm. Eino Makunen, joka luotsasi aikoinaan Miss Suomi kisaa, ei ole hänkään itse Miss Suomi. Miss Plus Size-kisan luotsaajat eivät ole itse kisaan vaadittavaa XL-kokoa. Ja niin edelleen…, Henna kirjoittaa blogissaan.

– Haluan tuoda Miss Eloveena kisalla jotain vanhaa takaisin, unohdettuja perinteisiä kauneusihanteita ja tietynlaista raikkautta. Asioita mitä itse olen kaivannut jo pitkään. Ja eri ikäryhmien lähettämästä valtavasta palautemäärästä ja kiitoksista päätellen myös moni muu on kaivannut. Kyse on kauneuskisasta, mutta jossa luonnollisuutta arvostetaan. Kisan voittaja tulee toimimaan loistavana roolimallina ja esikuvana etenkin nuorille tytöille ja jos kisa auttaa edes yhtä ulkonäköpaineiden kanssa kamppailevaa nuorta hyväksymään itsensä luomuna, olen enemmän kuin tyytyväinen, Henna korostaa.
Henna julkaisi teemaan liittyen itsestään kuvan, jossa hän on täysin ilman meikkiä.
– Nyt kun olen puhunut luonnollisuudesta, päätin ottaa kuvat heti herättyäni ilman meikkiä ja filttereitä. Meikittömyys ei ole itselleni ongelma, sillä arkena en välttämättä edes ehdi meikata. Tykkään meikata, mutta usein en kertakaikkiaan vain ehdi!:D

Kuten kuvasta näkyy, tämä kaunotar ei meikkiä edes tarvitsisi.
Henna myös julkaisi itsestään kuvia off-season-kunnossa. Katso kuvat Henna Peltosen kotisivuilta!