Henna Peltonen todella tiukassa kisakunnossa – kroppa väsyy niin että itkettää!

Henna Peltosen valmistautuminen 24.6. Italiassa käytäviin bikini fitneksen EM -kisoihin on edennyt vaiheeseen, jossa vartalo alkaa käydä ylikierroksilla. Henna kertoo blogissaan tuntemuksistaan hurjan treenin ja dieetin loppuvaiheilla. Tavoitteena olleeseen tulokseen on päästy, mutta prosesi on ollut raskas.
– Pari viimeistä päivää kroppa ollut tosi lujilla ja ilmoittanut siitä reagoimalla kaikkeen itkulla! Kisoihin ei enää ole kuin muutama viikko, joten on luonnollista, että tässä vaiheessa kroppa on jo väsynyt. Treenit on tosi kovia ja ruokavalio on todella tiukka, hiilarit on vähissä ja kroppa käy ylikierroksilla.
Tiukkojen kisatreenien ohella Henna on elänyt kiireistä arkea ja tehnyt kaiken lisäksi montaa työtä samaan aikaan.
– Kisadieetti tai ei, arkea on pyöritettävä ja työt hoidettava. Tässä kohtaa läheisten ymmärrys ja tuki on ihan korvaamaton. Mutta lainaten biisin sanoja ”Jokainen kyynel tekee vahvemman.. Jokainen kyynel on ku bensiinii..”
Henna tietää miten tärkeää on, että itse kisoissa voi tuntea tehneensä valmistautumisvaiheessa kaikkensa, eikä mitään ole jäänyt mitään hampaan koloon.
– Mutta vaikka kroppa väsyy niin että itkettää, siinä kohtaa tietää antaneensa itsestään kaikkensa. Ja siihen tässä pitää pyrkiä. Kun kisalavalle nousee, siellä ei voi miettiä olisiko pitänyt puristaa itsestään enemmän? Ei, siellä pitää tietää, että kaikkensa on antanut ja enempään ei olisi pystynyt!!
Treeni ja dieetti jatkuvat, mutta välillä saa ottaa myös hieman rennommin.
– Tänään saan onneksi tankata! Tässä tapauksessa se tarkoittaa normaalin dieettipäivän ruokavalion lisäksi tuplamäärää puuroa, tuplamäärää riisiä ja jopa banaanin.
Lue koko kirjoitus ja katso kuvat Hennan kisakuntoa lähentyvästä uskomattoman tiukasta vartalosta Henna Peltosen kotisivuilta!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...