Näyttelijä ja rap-artisti Will Smith avautuu rehellisesti elämästään marraskuun alussa ilmestyneessä omaelämäkerrassa Will, jonka on kirjoittanut yhteistyössä Mark Mansonin kanssa.

Smith kertoo kärsineensä muun muassa psykosomaattisesta häiriöstä, joka ilmeni hänellä orgasmin aikana. Oireet alkoivat, kun Smithin tyttöystävä petti häntä vuosia sitten.

– Sydänsuruja vastaan ei ole keksitty pilleriä, joten turvauduin homeopaattisiin tuotteisiin ja rehottavaan seksielämään, Smith kirjoittaa kirjassaan.

– Kun hän petti minua, olin seuraavat kuukaudet kuin seksiä metsästävä hyeena.

Näyttelijä myöntää kirjassaan, että harrasti seksiä todella monen naisen kanssa, vaikka se oli vastaan kaikkea sitä mitä hän oikeasti oli.

– Niinpä kehitin itselleni psykosomaattisen häiriön, joka esiintyi aina kun sain orgasmin. Orgasmi sai minut yökkäämään ja joskus jopa oksensin sen aikana.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Smith on ollut vuodesta 1997 naimissa näyttelijä Jada Pinkett Smithin kanssa ja parilla on vuonna 1998 syntynyt poika Jaden sekä vuonna 2000 syntynyt tytär Willow. Smithillä on myös aikuinen poika edellisestä avioliitosta Sheree Smithin kanssa.

Lue myös:

Will Smith julkaisi rehellisen kuvan korona-ajan vartalostaan – some suitsuttaa: ”Mitä itsevarmuutta!”

Jada Pinkett Smith oli suhteessa Jaden-poikansa kaverin kanssa – Will Smith antoi anteeksi