Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomari ja tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg, 53, kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa rajusta autokolarista vuonna 1996. Helenan lapset olivat tuolloin alle kaksivuotiaita ja tapahtuma säikäytti nuoren äidin toden teolla.

Kolari tapahtui voimakkaassa lumisateessa Kehä III:lla. Helena leikattiin pahoin vaurioituneesta kolariautosta ulos ja kuljetettiin Medi-Helillä hoitoon.

Hän kertoo HS:lle muistavansa miten lääkäri kertoi, että niska on murtunut ja pohtineensa miten hänen miehensä Eric pärjäisi lasten kanssa. Myös ajatus joutumisesta pyörätuoliin loppuelämäksi mietitytti.

Kaikeksi onneksi lääkärin diagnoosi osoittautui vääräksi, eikä niska ollut murtunut. Sen sijaan nivelsiteet olivat revenneet, sekä nenä-, poski- ja leukaluut murtuneet. Helenalle rakennettiin uusi poski metallista.

– Äitini hoiti minua päivät. Olin niin vahvassa lääkityksessä, etten kyennyt moneen kuukauteen hoitamaan Emiliä ja Antonia, Helena kertoo lehdelle.

– Se oli raskasta, mutta kuntouduin täysin.

Lue myös:

Tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg menetti rakkaan koiransa – ”Jäljellä lohduton ikävä”

Kirja: Suosikkikoomikko Ismo Leikolan Angelika-vaimo sairastui vakavasti: ”Hengenlähtö oli ollut varteenotettava vaihtoehto”