Hurjasti laihtunut Maisa Torppa julkaisi itkuisen kuvan: ”Jokainen tietää, kuka on tämän tarinan pahis”

Kohujulkkis ja somevaikuttaja Maisa Torppa julkaisi itkuisen kuvan Instagramin Stories-osiossa. Hän kertoo voineensa huonosti viime viikot.

– Taitaa olla aika kertoa totuus iloisten instakuvien takaa viime viikoilta. Mun paino on laskenut viimeisen kahden viikon aikana -5 kiloa. Joka päivä en ole jaksanut nousta edes sängystä, Maisa Torppa kirjoittaa.

Syy huonoon vointiin ja pahaan mieleen on ollut ex-kihlatun Jari-Matti Latvalan julkaisema elämäkerta, jossa rallikuski ruotiex- parin suhdetta. Jari-Matin ystävä ja sisko kertoivat kirjassa muun muassa Maisan pettäneen Jari-Mattia vain viikko kihlautumisen jälkeen.

– Ajattelin, ettei mun edellinen puoliso olisi pystynyt mua enempää enää satuttamaan. Olin väärässä. Eräs rallikuskin vaimo kitetytti: ”Älä Maisa huoli. Jokainen tietää kuka on tämän tarinan pahis”. Tästä huolimatta nämä mun entisen puolison valheet ovat satuttaneet mua todella syvästi.

– Julkisuuden henkilönä mun tulee kestää kritiikkiä, mutta minusta kertovia paikkansa pitämättömiä väitteitä ei minunkaan tarvitse sietää. Mua sattuu nähdä myös se, kuinka monia kymmeniä läheisiä meidän ympärillä Jari-Matin toiminta on järkyttänyt ja satuttanut.

Maisa suunnitteli julkaisevansa tekstin, jossa todisti Jari-Matin esittämät väitteet valheelliseksi. Hän ei kuitenkaan julkaissut tekstiä.

– Olin tekstissä kertonut totuuden yksityisistä rankoista tapahtumista. Selvästikin asianajajan opettaman ”näin asiat on nähty” -lauseen sijaan halusin tuoda esiin todelliset faktat todisteineen. Olin myös suostunut moniin haastatteluihin. Kuitenkin tätä julkaisua tehdessäni pysähdyin ja järkyttyneenä tajusin, että mitä helkkaria olen tekemässä. Minähän olen vajoamassa yhtä alas kuin vastapuoli. Päätin olla meistä se fiksumpi ja pysyä toisen käytöksestä huolimatta asioiden yläpuolella.

– Jari-Matti olisi pystynyt ajamaan sellaisen uran, joka olisi riittänyt kirjaksi, eikä siinä olisi tarvinnut mustamaalata entistä puolisoa, jotta kirja myisi. Hänen teoistaan huolimatta toivon hänen löytävän elämäänsä samanlaisen onnen ja rauhan kuin mitä itse olen löytänyt. Uskon, että paras rangaistus on se, että hän joutuu elämään lopun elämää tiedän kanssa, että on valehdellut faneilleen.

Ex-miehestään kertovan elämäkerran ilmestymisen jälkeen Maisa on tukeutunut perheeseensä ja läheisiinsä.

– Olen tuhansiksi pirstaleiksi hajotettu. Ajattelin aluksi piilottaa suruni, mutta tajusin ettei siinä ole hävettävää. Halusin tuoda rehellisesti julki sen, kuinka pahasti toista ihmistä voi satuttaa. Nyt on pakko kerätä voimia, jotta jaksaisin taas joku päivä olla iloinen ja vahva oma itseni, Maisa kirjoittaa.

”Jari-Matti petti minua tosi, tosi monien kanssa”

Myös Maisa on puhunut avoimesti lukuisissa lehti- ja tv-haastatteluissa päättyneestä suhteesta. Hän on kertonut avoimesti Jari-Matin pettäneen häntä suhteen aikana. Kirja oli ensimmäinen kerta, kun Jari-Matti kommentoi pettämisväitteitä.

Maisa avautui Jari-Matin pettämisestä muun muassa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa

– Sain yhteisellä lomamatkalla tietää, että hän on pettänyt mua tosi, tosi monien eri naisten kanssa. En voinut uskoa sitä. Se ekaksi myönsi yhden, sitten se myönsi toisen, kolmannen. Sitten rupesin niitä itse selvittämään ja koko ajan tuli vaan lisää ja lisää, hän sanoo.

– Tein kaikkieni sen ihmisen eteen. Ihan kaikkeni, mitä osasin. Valvoin sen kanssa yöt, kun preppasin sitä, coachasin ja annoin kaiken energian, että se sais toteuttaa omaa unelmaa.

Lue myös:

Kirja: Jari-Matti Latvala rehellisenä suhteestaan Maisa Torppaan: ”Pettäminen oli pakokeinoni”

Raju paljastus uutuuskirjassa: Maisa Torppa petti Jari-Matti Latvalaa viikko kihlajaisten jälkeen!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.