Haloo Helsinki! -yhtyeen keulahahmo Elli, 32, on eronnut kaikessa hiljaisuudessa rumpali Sami Kuoppamäestä, uutisoi Hymy-lehti. Lehden mukaan Ellin uusi rakas on muun muassa Irinan yhtyeessä vaikuttava kitaristi Janne Kasurinen, 43.

Lehti tietää kertoa, että Elli ja Janne viihtyivät läheisissä väleissä itsenäisyyspäivänä Helsingin Tavastialla laulaja Chisun viimeisellä keikalla.

Elli tai Janne eivät ole toistaiseksi kommentoineet suhdettaan.

Elli on toiminut jo reilu 10 vuotta Haloo Helsinki! -yhtyeen laulajana. Kaikki Haloo Helsinki! -yhtyeen jäsenet olivat vielä ala-ikäisiä kun musiikkitouhut alkoivat ja he ovat alusta asti olleet hyvin tarkkoja yksityisyydestään. Ketään ei kuitenkaan haittaa, jos heidät tunnistetaan kadulla tai pyydetään yhteiskuvaan.

– Eikä sekään, jos jossain lukee, että Elli Haloo revitteli antaumuksella karaokessa, koska mä revittelen antaumuksella karaokessa, Elli myönsi hiljattain Iltalehdelle.

Se miksi Haloo Helsingin jäsenet eivät jaa mediassa tai omissa somekanavissaan yksityisiä asioitaan juontaa juurensa jo yhtyeen alkuaikoihin.

– 15-vuotiaana ei todellakaan halua puhua yksityiselämästään julkisesti. Silloin oli parempi, että keskittyy musiikkiin ja yksityiselämä on yksityiselämää, Jere kertoi.

– Se jäi sitten päälle, Jukka totesi.

Lähde: Hymy

Lue myös:

Elli Haloo julkaisi harvinaisen yhteiskuvan siskonsa kanssa – paljastaa rehelliset tunteensa: ”Olen maailman suurin lottovoittaja”

Chisu paljastaa riitelevänsä muusikkopuolisonsa Jori Sjöroosin kanssa – avautuu yksityiskohdista: ”Pitää muistaa myös pussailla”