Big Brotherista tunnetuksi tullut kampaamo- ja kahvilayrittäjä Iida Ketola-Korppila teki inhottavan löydön Helsingin Kalliosta ulkoiluttaessaan koiraansa. Iida kertoo Instagramin Stories-osiossa löytäneensä pieniä muovipussukoita, joiden epäili sisältävän huumetta.

– Jollain taas tippunut omaisuus kadulle. Keräsin ylös, ettei mene minkään eläimen suuhun, Iida kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Kuvakaappaus Instagram Iida Ketola-Korppila

Kuvassa Iidan kädessä näkyy kolme pientä pussukkaa, joiden sisällä on valkoista jauhetta. Hän kertoo soittaneensa asiasta varmuuden vuoksi myös hätäkeskukseen.

– Sanoivat, ettei saa heittää roskiin, että poliisit tulevat noutamaan ja hävittävät oikeaoppisesti.

Virkavallan saapuminen kesti kuitenkin yllättävän kauan, ja Iidan salivuorokin oli pian alkamassa, joten hermot kiristyivät pakkasessa poliiseja odotellessa.

– 20 minuuttia odottelua tuolla saa*anan pakkasessa riitti mulle. Nyt epätoivojuoksen salille, jos pääsisi edes puoleksi tunniksi treenaamaan. En odottanut, että poliisit tulee pillit päällä, mutta yleensä poikkeuksetta tuolla alueella törmää poliisiin, niin oletus on, että tuollaiseen menisi maksimissaan vartti!

– Tämä kaikki yksien vi*un huumeiden takia! Saa*ana pitäkää kamoistanne parempi huoli!

Lue myös:

Renne-puoliso photobomppasi Iida Ketolan alastonkuvan – jotain jäi silti näkyviin: ”Kaksi pyöreää ja kiinteää”

Omg! Renne Korppila julkaisi alastonkuvan vaimostaan: ”Pilasi selfieni”