Hyvinvointivalmentaja Aki Mannisen ympärillä vellova kohu sen kuin kasvaa. Manninen putosi Selviytyjät Suomi -ohjelmasta viime lauantaina ja perusteli putoamistaan esimerkiksi sillä, ettei hänellä ole tissejä. Moni on kokenut Mannisen kommentit naisvihamielisiksi ja tuominnut tämän sanomiset.

Viimeisimpänä Mannisen kriitikoihin on liittynyt mediapersoona ja radiojuontaja Iida Ketola, joka kertoi omista kokemuksistaan Instagram-tilinsä tarinaosiossa maanantaina.

– Kävin huvikseni kurkkaamassa Akin ja hänen vaimonsa somea. Siellä nostettiin kommentteja, kuten ”en ymmärrä mitä naisvihamielistä siinä oli”, ”leikkauspöydällä tehty”, ”hän on niin hyvä isä”, Ketola luettelee.

– Siellä sanottiin myös et jos viettäis Akin kanssa aikaa, ymmärtäis että hän ei ole naisvihamielinen, hän jatkaa.

Seuraavaksi Ketola kertoo itse viettäneensä Mannisen kanssa aikaa Turkissa. Hän kertoi tuolloin Manniselle joutuneensa seksuaalisen ahdistelun kohteeksi. Ketola pääsi pois tilanteesta menemällä satunnaiseen hotelliin ja esittämällä asuvansa siellä.

– Akin kommentti siihen oli: ”älä valita, kuitenkin tykkäsit kun sait huomiota”. Ja muut reagoi kuin Vehviläinen, eli nauramalla mukana, Ketola avaa kokemustaan.

Kuvakaappaus Iida Ketolan Instagram-tarinasta.

Ketola toteaa, että hänen mielestään kohulle on aihetta, sillä naisvihamielisen käytöksen on loputtava.

– Oon ylpeä jokaisesta, joka jaksaa tästä mesota Neloselle ja maailmalle. Tän pitää ehdottomasti olla esillä, että tää joskus loppuu, Ketola kirjoittaa.

Hän toivoo myös, että tulevaisuudessa harkittaisiin enemmän sitä, keitä päästetään parrasvaloihin ja valitaan ohjelmien juontajiksi.

Ketolan ohella Mannisen ympärillä vellovaan kohuun ovat ottaneet kantaa mm. juontaja Alma Hätönen ja Putous-tähti Heikki Ranta. Manninen on kertonut sosiaalisessa mediassa kohdanneensa jopa perheeseensä kohdistuvaa uhkailua kohun myötä.

Lue myös:

Aki Manninen perustelee putoamistaan Selviytyjistä – ”Minulla ei ollut jumalauta tissejä”

Kohu Aki Mannisen ympärillä jatkuu – nyt tapausta kommentoi Putous-tähti Heikki Ranta!

Kohun keskelle joutunut Aki Manninen ihmeissään Alma Hätösen käytöksestä: ”Miten toimittaja voi lynkata haastateltavan?”