Podcast-jaksossa lauotut kommentit nostivat jättikohun, jonka seurauksena juontajat poistivat koko jakson. Nyt Iida Vainion Instagram-profiili on myös kadonnut.

Iida Vainio, 19, otti somessa tiukasta kantaa Tuplakääk-podcastin julkaisemaan jaksoon, jossa Iidan kihlattu Archie Cruz, 31, vieraili.

Tuplakääk-podcastin juontajat Enni Koistinen ja Kirsikka Simberg puhuivat Archien kanssa Iidasta alentavaan sävyyn.

Juontajat päättivät poistaa julkaisun sen saaman kritiikin vuoksi.

Iida jakoi Instagram -tarinoissaan kuvakaappauksia, joissa monet tuomitsevat podcastin. Tosin nyt vaalean kaunottaren sometili on kokonaan kadonnut.

Oikeesti tuplakääk.. tossa archie jaksossa on niin monta asiaa pielessä.. varsinkin se miten ne puhuu iidasta, Jodelissa kuhistaan.

Iida laukoi rehellisen mielipiteen kohua herättäneestä jaksosta.

Voin vastata itse että tän päivän tuplakääk jakso ei mennyt todellakaan napiin. En olis uskonut että mun ”ystävät” puhuu selän takana noin paljon paskaa ja noin ilkeään sävyyn, Iida valittelee somessa.

Mä en ole mikään pornhub muija (jos luulette et se on hyvä vitsi niin ei oo) Mä oon ihan vaan Iida enkä tee mitään vitun pornoa, Iida jatkaa harmistuneena.

Kaiken lisäks mä en koe oikeeks, et mulle taikka meiän suhteelle naureskellaan podissa, nyt jotain rajaa saatana, Iida kirjoitti.

Iidan mukaan Enni ja Kirsikka toimivat häntä kohtaan ala-arvoisesti. Samalla Iida kertoi olleensa kiusattu koko lapsuutensa ajan.

– Mua on kiusattu oikeastaan mun koko fakin lapsuus.. luulin, et aikuisena se mulle nauraminen ryhmissä loppuis, mut ei, se vaan tehdään enemmän selän takana, tosin julkisesti podeissa…

Koen tämmöiset julkiset nauramiset/paskan puhumiset tosi rankasti, varsinkin, jos ne jotka sitä tekevät ovat mun ”kavereita”. En usko, että kukaan olisi iloinen näissä kengissä, Iida päätti kirjoituksensa.

Iidan päätös piilottaa tai poistaa Instagram-tilinsä saattaa liittyä kohusuhteen saamaan huomioon.

Archie ja Iida ovat tällä hetkellä kihloissa ja heidän häitään juhlitaan ensi vuonna.