Rokkari Archie Cruz ja Iida Vainio ihastuivat toisiinsa Farmi Suomi -ohjelman kuvauksissa.

Archien ja Iidan suhde on lyhyessä käynyt läpi lukuisia vastoin- ja myötäkäymisiä. Hetki sitten kihloihin mennyt pariskunta on ehtinyt eroamaan jo muutamaankin otteeseen, mutta tällä hetkellä kaikki vaikuttaisi olevan kuitenkin hyvin.

Archien ja Iidan suhdetta on alunperin epäilty myös mediatempuksi ja kaksikko pääsikin kommentoimaan heihin kohdistuneita väitteitä MTV:n haastattelussa.

MTV:n haastattelija kysyi kaksikolta oliko suhde mediatemppu ja Archie kertoi rehellisen totuuden.

– Kyllä se aluksi oli ainakin mun osalta, täytyy myöntää ihan rehellisesti. En tiedä Iidasta. Se jotenkin muuttui oikeasti yhtäkkiä, Cruz kertoo MTV:n haastattelussa.

Juontaja halusi tietää milloin Archien tunteet heräsivät.

– Siin vaihees ku mä yritin droppaa sen niin tuli sellaisia et ei perkele pitäiskö soittaa et tuutko bäkkii. Ni sit kelas et ei vitsi nyt on vähän liian vakava juttu, Archie lisää.

Archie Cruz ja Iida Vainio MTV:n haastattelussa – rokkari myönsi karun ja kiusallisen totuuden

Onko Iida saanut Archien rauhoittumaan ja noudattamaan terveellisiä elämäntapoja?

Vaalea kaunotar julkaisi rokkarin kanssa yhteiskuvan, jossa he poseeraavat Mustikkamaan kupeessa Helsingissä. Julkaisun mukaan pariskunta oli iltalenkillä.

– Myöhäisillan juoksulenkki, Iida kirjoittaa Instagramissa.

Myös Archie oli jakanut Iidan päivityksen omaan profiiliinsa.

Toivotaan, että salamarakastunut pari pysyy yhtä onnellisena kuin tällä hetkellä näyttäisi. Tosin kohuja on sen verran paljon ollut ettei uuden syntyminen ole kovin kaukaa haettu.