IL: Janita Lukkarinen sai hyviä uutisia – syöpäkasvainten laajeneminen pysähtyi

Syöpäsairas Janita Lukkarinen kertoo Iltalehdelle saaneensa pari viikkoa sitten hyviä uutisia. Syöpäkasvainten laajeneminen on toistaiseksi pysähtynyt.

Janitan vointi heittelee sairauden myötä viikoittain mutta hyvät uutiset ovat tuoneet paljon iloa.

– Lääkäri totesi, että kasvainten laajeneminen kehossani on pysähtynyt. Ne eivät olleet kasvaneet neljään kuukauteen. Onhan tämä uskomatonta, tapahtui pieni ihme!

Janita saa voimaa vaikeaan tilanteeseen uskosta ja rukouksesta. Hän on uskonut henkimaailmaan lapsesta asti ja elämänkokemusten kautta yhteys tuntuu vain voimistuneen. Vuosi sitten Janita otti myös kasteen Järvenpään Vapaaseurakunnassa.

– Tuntui, että sen kasteen kautta olin askeleen lähempänä Jumalaa. Se oli vapauttava kokemus, hän kertoo Iltalehdelle.

– Uskon siihen, että saamme vapauden sitten, kun nukumme pois, ja pääsemme Jumalan kämmenelle. Haluan uskoa, että on jotain parempaa tämän jälkeen, Janita sanoo.

Yksinäinen pääsiäinen

Terhokodissa asuvalla Janitalla on hyvistä uutisista huolimatta edessä yksinäinen pääsiäinen. Koronan takia hän ei ole voinut hetkeen poistua huoneestaan.

– Onneksi minulla on parveke, jossa voin käydä hengittämässä raikasta ilmaa ja näen vähän maisemia, hän sanoo.

Janita on yhteydessä läheistensä kanssa puhelimitse ja viestittelee äitinsä kanssa päivittäin. Myös Janitan perhe on karanteenissa kotonaan ja 14-vuotias pikkuveli on pääosin hoitanut perheen kauppakäynnit.

– Pelkäämme, että jos hän kantaakin virusta tietämättään. Se voisi olla minulle kohtalokasta, joten emme uskalla ottaa riskiä, että näkisin lähimmäisiäni, hän huokaa.

– Aika ankea pääsiäinen varmasti tulee, kun en ketään näe.

Lähde: Iltalehti

Kuva: Kuvakaappaus, Instagram


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.