Ruotsalainen eurodance-tähti Pandora, eli Anneli Magnusson avautuu Iltalehden haastattelussa tragediasta, jonka koki kotonaan joulukuussa 2017.

Pandoran yli 200-vuotta vanha kotikartano tuhoutui kolme vuotta sitten tulipalossa, mikä oli laulajalle suuri shokki.

– Se oli valtava järkytys, koska olin asunut siellä lähes koko urani ajan. 360 neliön vanha kartano valtavalla pihalla vaihtui 150 neliön moderniin taloon, Pandora kuvailee Iltalehdelle.

Alun järkytyksen jälkeen Pandora on kuitenkin päässyt jaloilleen ja tällä hetkellä hän kokee olevansa onnellisempi kuin koskaan.

– Olen päässyt jälleen uuteen alkuun, nainen kertoo.

Pandora on seurustellut jo yli seitsemän vuotta suomalaisen kihlattunsa Mikko Peltosen kanssa. Laulaja asuu vuoroin Suomessa Vantaalla ja vuoroin Ruotsissa, jossa häntä pitää etenkin hänen 16-vuotias Leon-poikansa.

Parisuhde voi Pandoran mukaan mainiosti, eikä erikoinen asumisjärjestely ole aiheuttanut ongelmia.

– Tarvitsemme molemmat omaa aikaa ja arkemme menee saumattomasti yhteen. Olen ensimmäistä kertaa pitkässä suhteessa, jossa en tee täyspäiväisesti töitä kumppanini kanssa, Pandora summaa lehdelle.

Pandoran Mikko-rakas on entinen Porin Ässien jääkiekkoilija ja nykyinen Dressmannin aluepäällikkö. Toisinaan Mikko myös keikkailee yhdessä kihlattunsa kanssa dj:nä.

Lue myös:

Teflon Brothersin ja Pandoran UMK-biisi herättää vahvoja tunteita – ”Palasin heti 90-luvulle lapsuuteen”

Shirly Karvinen lähti Selviytyjien kuvauksiin – jätti Sannille tärkeän tehtävän Suomeen!

Amanda Harkimolla erikoinen syy, miksi ei ole ajatellut voivansa osallistua Selviytyjiin – hämmästyy Kristian Heiskarin vastauksesta!