Suomen suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuva Teflon Brothers osallistuu yhdessä legendaarisen ruotsalaislaulaja Pandoran kanssa Uuden Musiikin Kilpailuun, jossa kisataan Suomen Euroviisupaikasta.

Kokoonpanon kisakappale I Love You julkaistiin perjantaina, ja se on lyhyessä ajassa kerännyt paljon ihastelua sosiaalisessa mediassa. Suomea ja englantia sekoittava, retrohenkinen biisi on vienyt monet takaisin nuoruutensa maisemiin 80- ja 90-luvuille.

Teflon Brothers julkaisi omalla Instagram-tilillään I Love You -kappaleeseen liittyvän teaser-videon. Näet postauksen alta tai täällä.

– Kuunneltuani biisin palasin heti 90 luvulle lapsuuteen. Ihana biisi, eräs fani hehkuttaa.

– Se on helppoo kun sen osaa. Jos ei tällä voita nii ihme on! toinen kehuu.

Teflon Brothers -yhtyeen artistit Pyhimys, Heikki Kuula ja Voli kertoivat aiemmin Iltalehden haastattelussa miettineensä UMK:hon osallistumista jo pitkään.

Pyhimys painotti, että kokoonpanon ensisijaisena tavoitteena on nimenomaan päästä esiintymään Euroviisuihin.

– UMK:ssa on ollut vähän Melodifestivalenin fiilistä, eli mukana on ollut artisteja, jotka haluavat tulla toiseksi ja buustata omaa uraansa kotimaassa. Meidän kohdalla näin ei ole, olemme yli viisi vuotta suunnitelleet UMK:hon osallistumista, Pyhimys kuvaili Iltalehdelle.

Kuuntele I Love You -kappale alta tai täällä.

Lue myös:

Suomen euroviisuehdokkaat vihdoin julki! Voitosta kisaavat mm. Danny, Teflon Brothers ja ruotsalainen laulajalegenda Pandora

Spekuloinnit UMK:n ympärillä käyvät kuumana – edustaako Robin Packalen Suomea vuoden 2021 Euroviisuissa?

Krista Siegfrids julkaisi videon sairaalasta – ”Tämä viikko on ollut hieman dramaattinen”