Viitasaarelainen europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen, 60, on kertonut Iltalehdelle löytäneensä uuden rakkauden. Rakkaudenkohde on 27-vuotias hondurasilainen Lariza, jota Hakkarainen on tapaillut nyt noin kolmen kuukauden ajan. Aiheesta kertoi ennen Iltalehteä Keskisuomalainen.

Suhde sai alkunsa erinäisten sattumien myötä. Hakkarainen oli marraskuussa työmatkalla Hondurasissa, mutta hurrikaanien vuoksi tämän paluulennot peruttiin. Hänen paikallinen ystävänsä, Manuel, tutustutti Teuvon ja Larizan toisiinsa.

– Manuel on Larizan setä, hänen kauttaan tapasimme. Olemme tutustuneet ja hän vaikuttaa pitävän minusta kovasti. Katsotaan, miten tässä käy, Hakkarainen sanoo ja kertoo itsekin pitävänsä Larizasta.

Yhä edelleen Hondurasista käsin työnsä hoitava Hakkarainen kertoo haluavansa edetä suhteessa hitaasti. Hän erosi viime kesänä edellisestä puolisostaan, joka oli myös kotoisin Hondurasista.

Lariza työskentelee hammaslääkärinä ja eläinlääkärinä. Hakkarainen kehuu tämän ystävällisyyttä ja kiltteyttä ja sanoo tuntevansa vetoa tämän kaunista sydäntä ja kauniita kasvoja kohtaan.

– Larizalla on kahdeksanvuotias tytär, josta hän huolehtii. Hänen isänsä sairastaa syöpää ja Lariza on hänen kanssaan paljon, Hakkarainen kertoo.

Hakkarainen kertoo pariskunnan matkustelleen yhdessä. Viime aikoina he ovat vierailleet muun muassa Santa Bárbarassa ja Tegucigalpassa.

Lue myös:

Seiska: Palanderien aviokriisi syvenee – Kalle etsii seuraa Tinderissä, Riina-Maijan mukaan kaikki on hyvin

Ilmajoki-lehti: Helmi Loukasmäki esitteli Dannyn perheelleen – avautuu lähipiirinsä reaktioista: ”Ihmeellistä käytöstä”

Sannin kanssa pussailleelta Shirly Karviselta yllättävä avautuminen seksuaalisesta suuntautumisestaan