Kilpeläinen juhli viikonloppuna syntymäpäiviään perheen kakkoskodissa Inkeroisissa.

Muusikko Tuure Kilpeläinen täyttää tänään maanantaina 50 vuotta ja kertoo Iltalehdelle tuntemuksistaan. Kilpeläinen on viettänyt kevättä ja kesää vaimonsa Manuela Boscon kanssa Inkeroisissa.

– Nyt, kun kaikki on sattuneesta syystä ollut vähän pysähdyksissä, on ollut aikaa miettiä. Onhan se jollain tavalla rajapyykki täyttää 50 vuotta. Oudolta se ikä numerona kyllä kuulostaa, ei jotenkin liitä itseensä, hän myöntää Iltalehdelle.

– Ehkä sellaiset nuoruuden kasvukivut on tässä kohtaa jo lusittu ja sitten alkaa se kepeä ja kivuton elämä, Kilpeläinen naurahtaa.

Perheeseen kuuluvat pariskunnan yhteisen tyttären lisäksi yhteensä neljä lasta molempien aiemmista liitoista. Kevääseen onkin mahtunut vauhtia ja vaihtelevia tilanteita.

– Sanotaanko, että kyllä tämä on täyttä elämää. Monipuolista, monimuotoista ja paljon tunteita lentelee ilmassa. Kyllä nuo lapset kärsivällisyyttä hioo, Kilpeläinen sanoo lempeästi.

Rakas sielunkumppani

Kilpeläinen ja Bosco avioituivat kaksi vuotta sitten, kun pari oli seurustellut alle vuoden.

– Manuela on muuttanut aika lailla kaiken mun elämässäni. Edellisen liiton jälkeen on ollut joitain seurustelusuhteita ja yrityksiä hienojen ihmisten kanssa, mutta kun mä kohtasin sielunkumppanini, mitään ei ollut tehtävissä. Se oli niin selkeää alusta asti. Kaikella on ollut tarkoituksensa, hän toteaa.

Kilpeläisen mukaan hänen elämässä merkittävimmät tapahtumat ovat toteutuneet seitsemän vuoden sykleissä ja nyt alkaa jälleen uusi luku elämässä. Iltalehden kysyessä mahdollisia elämänohjeita, Kilpeläinen miettii hetken.

– Olen huomannut, että jos saa jonkun idean tai tekee mieli sanoa jollekin jotain päin naamaa, on ihan viisasta miettiä asiaa yön yli. Suin päin ei kannatta rynnätä ihan joka juttuun. Myös erilaisuuden kunnioittaminen on itselleni iso periaate. Kaikki ei aina mene niin kuin itse haluaisi, ja se on sitä rikkautta, se haastaa itseä, hän vastaa.

Bosco julkaisi Instagram-tilillään kuvia syntymäpäiväjuhlista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.