Image: Jari-Matti Latvala avoimena suhteestaan Maisa Torpan kanssa – ”Yritin viimeiseen asti ratkaista ongelmia”

Rallitähti Jari-Matti Latvala, 35, on avautunut parisuhteestaan Maisa Torpan kanssa uusimman Image-lehden haastattelussa. Jari-Matti ja Maisa erosivat kohun saattelemana syksyllä 2019. Jälkeenpäin selvisi, että suhteen kumpikin osapuoli oli pettänyt toista.

Jari-Matin ja Maisan häitä oli tarkoitus juhlia viime vuodenvaihteen aikaan, mutta eron myötä myös häät jäivät järjestämättä. Sittemmin Maisa alkoi seurustella IT-alalla työskentelevän Mikon kanssa, ja tuore pariskunta vannoi vihkivalat helmikuussa 2020.

Jari-Matti kertoo Imagen haastattelussa yrittäneensä tehdä kaikkensa saadakseen parisuhteen korjattua.

– Yritin viimeiseen asti ratkaista ongelmia. Maisa oli mun mielestä jo monta kertaa ollut valmis eroamaan, Jari-Matti paljastaa.

– Yritin tsempata, pyrkiä olemaan parempi ja muuttumaan. Sitten todettiin jo molemmat, että on parempi mennä eri suuntiin, hän jatkaa.

Jari-Matti on purkanut tuntojaan suhteen kipukohdista myös Jari Matti Latvala – Elämän erikoiskoe -elämäkertakirjassaan, joka julkaistiin lokakuun alussa. Kirjassa paljastui muun muassa se, että Maisa oli pettänyt Jari-Mattia vain viikko pariskunnan kihlautumisen jälkeen.

– Kyllä se jäi sinne taustalle, ei sille voi mitään, Jari-Matti kommentoi asiaa tuoreessa Imagessa.

Maisa Torppa ei niellyt kirjan paljastuksia purematta, vaan hän on uhannut Jari-Mattia jopa oikeustoimilla. Asian käsittely oikeusteitse ei ole tiettävästi edistynyt.

Sen sijaan Maisan lähipiiristä on viime viikkojen aikana kantautunut hieman kyseenalaisia uutisia. Maisan ja Mikon avioliiton huhutaan olevan onneton, ja pariskunnan kerrotaan ajautuneen aviokriisiin.

Maisan lähipiiri on paljastanut Seiskalle muun muassa, että kaunotar järjesti pikahäät Mikon kanssa vain kostaakseen Jari-Matille. Lähipiirin mukaan Maisa elätteli toiveita, että saisi tällä tavoin Jari-Matin palaamaan luokseen.

Jari-Matin Image-haastattelusta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

Maisa Torppa reagoi vihdoin suhdeskandaaliin – ”Tästä tuli just maailman paras päivä”

Seiska: Maisa Torpan avioliitto kriisissä: yritti iskeä kaasonsa miehen ja päätyi ystäviensä hylkäämäksi

Seiska: Maisa Torppa toivoi Jari-Matti Latvalan palaavan – ”Avioliitto oli kosto Jari-Matille”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.