Katso kuva! Cheyenne Järvinen muistelee huulikatastrofiaan – sai hurjan reaktion täyteaineista: ”Tekijä kielsi menemästä lääkärille”

Miss Helsinki -kilpailusta ja Temptation Island -sarjasta tunnettu Cheyenne Järvinen julkaisi Instagramin Stories-osiossa kipeän muiston kuuden vuoden takaa, kun kaunotar oli käynyt laittamassa huuliinsa täyteaineita.

Chayenne kertoo, että tekijä oli käyttänyt viallista täyteainetta, jonka seurauksena hänen huulensa turposivat hurjan näköisiksi.

– Tekijä laittoi jotain ainetta, jossa oli jotain vikaa ja huulet reagoi sitten noin, Chayenne kirjoittaa.

Tekijä oli myös kieltänyt nuorta Cheyennea kääntymästä lääkärin puoleen.

– Minä silloin kilttinä 20-vuotiaana en uskaltanut mennä, vaikka olisi pitänyt. En saanut myöskään apua reaktioon (täytteen poisto/kortisoni tms.) vaan piti olla vain hys hys.

Huulien turvotus kesti pitkään ja helpotti kokonaan vasta lähes kahden kuukauden kuluttua, mutta ongelmat eivät loppuneet siihen.

– Sitten ilmeni, että täytteet oli huulissa ihan päin prinkkalaa. Meni useampi täyttökerta toisessa paikassa, että saatiin tilanne korjattua.

Cheyenne haluaakin julkaisullaan muistuttaa kaikkia olemaan tarkkoina kenellä käy huulia täyttämässä ja millaisia aineita siihen käytetään.

Kuvakaappaus Instagram Cheyenne Järvinen

Lue myös:

Cheyenne Järvinen kritisoi somessa kovin sanoin Maria Nordinia: ”Hän tekee bisnestä ihmisten epätoivolla ja hädällä”

Cheyenne Järvinen julkaisi karun kuvan rinnastaan – myöntää katuvansa silikonitäytteitä: ”Tissiä minulla on omasta takaa ihan tarpeeksi”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.