Laulajalegenda Ilkka ”Danny” Lipsasen, 80, ystävänä suomalaisille tunnetuksi tullut Helmi Loukasmäki, 21, luo parhaillaan uraa laulajana. Loukasmäki nousi julkisuuteen kesällä 2020 aloittaessaan kesätyöt Dannyn luona Raumalla.

Nyt Helmi ja hänen isänsä Jani puhuvat avoimesti kuluneesta kahdesta vuodesta Ilta-Sanomien tuoreessa haastattelussa. Jani kertoo olevansa iloinen tyttärensä puolesta, joka on ottanut lyhyessä ajassa suuria harppauksia musiikkiurallaan.

– Olihan se outoa. Tuo sama tyyppi lauloi nuorempana imurin varteen, ja nyt se on suuren yleisön edessä, Jani muistelee Ilta-Sanomille tilannetta, kun hän tänä syksynä näki Helmin esiintyvän Hämeenlinnan Verkatehtaan Vanaja-salissa.

Haastattelusta käy ilmi, että Loukasmäen perheellä on läheiset välit toisiinsa, ja he pitävät tiiviisti yhtä. Kun Loukasmäki 19-vuotiaana joutui keskelle mediamyllytystä, tuli tilanne kaikille kuitenkin yllätyksenä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ensimmäisten otsikoiden tultua ulos päättivät Helmin vanhemmat lähteä tapaamaan Dannya tämän Rauman-huvilalle.

– Olimme olleet yhteydessä jo ennen tapaamista, joten se ei sinänsä jännittänyt. Keskustelimme lähinnä julkisuudesta ja yleisesti elämästä ja asioista. Tapaamisen tarkoituksena oli tutustua toisiimme, Jani kuvailee.

Aluksi oman tyttären näkeminen lehtien kansissa tuntui Janista kummalliselta. Julkisuus ei kuitenkaan ole vaikuttanut hänen ja Helmin väleihin.

– Vaikka julkisuus piirtäisi Helmistä minkälaista kuvaa tahansa, tiedän, miten asiat oikeasti ovat.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nykyisin Helmin vanhemmat ja Danny ovat hyviä ystäviä keskenään.

– Danny on huumorintajuinen herrasmies ja mielenkiintoinen tarinankertoja, Jani kehuu.

Helmin mukaan on ymmärrettävää, että hänen ja Dannyn ikäero herättää keskustelua Suomessa. Ikäero ei kuitenkaan ole ollut hänen vanhemmilleen ongelma.

– Totta kai se (ikäero) on erikoinen juttu, mutta tärkeintä minulle on Helmin onnellisuus. Minulle on ihan sama, kenen kanssa Helmi viihtyy. Jos hän on onnellinen, se käy silloin minulle, Jani summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

Helmi Loukasmäki julkaisi yllättävän rakkaudentunnustuksen Dannylle – ”Kiitos, että olet elämässäni”

Danny kertoo viimein totuuden naiskuvioistaan – suhde Erika Vikmanin kanssa päättyi kolmiodraamaan!