Jari-Matti Latvalan, 35, ja ex-kihlatun Maisa Torpan, 29, suhdekuviot nousivat uudelleen otsikoihin, kun Riikka Smolander-Slottenin teos Jari-Matti Latvala -Elämän erikoiskoe julkaistiin 1. lokakuuta.

Rallitähden äiti Helena Latvala kertoi kirjan julkistamistilaisuudessa Ilta-Sanomille, että elämänkerta on hyvä ja rehellinen. Hän avaa myös poikansa lapsuutta ja sanoo perheen tehneen selväksi, että koulu ja harrastukset olivat elämän ykkösasia. Helena myöntää myös sanoneensa Jari-Matille, että ennen rippikoulua ei aleta seurustelemaan.

– Häneltä jäivät nuoruuden seurustelukokemukset kokematta, ja uskonkin sen heijastaneen myöhempiin seurusteluihin ja niiden vaikeuksiin, Helena Latvala kertoo Ilta-Sanomille.

Helena sanoo tulleensa hyvin toimeen kaikkien poikansa tyttöystävien kanssa.

– Maisakin oli ystävällinen ja iloinen, mutta sitten hänessä oli se toinen puoli, Helena kertoo.

Kirjassa väitettiin Maisa Torpan pettäneen Jari-Mattia vain viikko kihlajaisten jälkeen, mutta myös Jari-Matti myöntää pettäneensä Maisaa.

– En arvostele ketään ihmistä. Jokainen on omanlaisensa ja haluan olla kaikkia kohtaan neutraali. Jos poikani on onnellinen, se riittää minulle. Toivon, että Maisan ja hänen uuden miehensä Mikon liitto onnistuu.

Helena Latvala kertoo myös aavistelleensa, että Jari-Matin ja Maisan erosta syntyisi kohu.

– Uskoin, että suhteen päättymisestä syntyy valtaisa meteli. Sanoinkin Jari-Matille, että valmistaudu sotaan, sillä Maisa nostaa kauhean metelin.

Helena Latvala sanoo poikansa päässeen Torpasta yli jo aikaa sitten ja uskoo, että jonain päivänä tanssitaan vielä Jari-Matin häitä.

– Mutta morsian ei ole suomalainen, hän sanoo Ilta-Sanomille vihjaillen.

Lue myös:

Raju paljastus uutuuskirjassa: Maisa Torppa petti Jari-Matti Latvalaa viikko kihlajaisten jälkeen!

Kirja: Jari-Matti Latvala rehellisenä suhteestaan Maisa Torppaan – ”Pettäminen oli pakokeinoni”