Suomalaisesta Santa Cruz -yhtyeestä tunnettu Archie Cruz eli Arttu Kuosmanen iloitsee yhtyeensä saamasta kansainvälisestä huomiosta. Yhtyeen kappale Drag Me Down kuullaan nimittäin HBO:n uudessa jättisarjassa Peacemaker.

Cruz kertoi Ilta-Sanomille kuulleensa asiasta ensi kertaa faniltaan, joka oli bongannut kappaleen sarjan soundtrackiltä. Peacemaker sai ensi-iltansa viime viikolla, jolloin selvisi, että kappale on mukana peräti puolitoista minuuttia kestävässä kohtauksessa.

– Voin kertoa, että olin aika liekeissä, kun niin iso osa biisiä tulee sarjassa ja kohtaus on erittäin iso action-pläjäys, Cruz hehkutti Ilta-Sanomille.

Hän otti yhteyttä sarjan ohjaajaan heti, kun kuuli kappaleen päätyneen sarjaan. Alalla on yleensä tapana kysyä, mikäli jonkun kappaletta käytetään tuotannossa, mutta Cruzia kappaleen käyttäminen ei haitannut lainkaan.

– Koen enemmänkin olevani etuoikeutettu.

Cruz julkaisi Instagram-tilillään myös videon, jossa katsoo kyseistä kohtausta läppäriltään.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Drag Me Down on alunperin poikabändi One Directionin levyttämä kappale, josta Santa Cruz teki oman versionsa vuonna 2016.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

Lomalle matkustanut Archie Cruz elämästään rokkistarana: ”On vapauttavaa kulkea kadulla ilman paparazzeja ja onnenonkijoita”

Archie Cruz jälleen kauniissa naisseurassa – nappasi tunnetun naisräppärin kainaloonsa!