Palkittu radiojuontaja ja mediapersoona Jaajo Linnonmaa julkaisi Instagram-tilillään kuvan tulevan Diili-ohjelman kuvauksista yhdessä kollegoidensa Toni Lähteen ja Noora Fagerströmin kanssa ja paljasti samalla miten motivoi itseään kouluvuosinaan.

Kuvassa kolmikko poseeraa vanhanaikaisen liitutaulun edessä.

– En tiedä millaisia oppilaita Toni ja Noora ovat nuoruudessaan olleet, mutta veikkaan etteivät kumpikaan luokan priimuksia, Linnonmaa vitsailee.

– Itsehän kehittelin sen verran lisäohjelmaa ja viihdettä tunneille, että minun poistaminen luokasta oli enemmän sääntö kuin poikkeus. Aina kuitenkin löysin jotain syitä tsempata.

Linnonmaa kertoo, että ala-asteella koulunkäyntiä motivoi parhaiten jättimäisen suosion 80-luvulla saavuttanut kotitietokone Commodore 64. Ylä-asteen hän kahlasi läpi mielessään lukio, jossa olisi paljon tyttöjä. Lukiossa kannustimena toimi unelma pääsystä kauppiksen matkailulinjalle, sillä sielläkin suurin osa olisi tyttöjä.

Linnonmaa valmistui lopulta matkatoimistovirkailijaksi eli ammattiin, jota ei nykypäivänä enää ole. Kaikesta huolimatta Linnonmaa kannustaa opiskeluun.

– Opiskelu on elämän parasta aikaa. Nauti siitä ja lopeta stressaaminen numeroista ja kirjaimista. Hanki itsellesi hyviä kavereita!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Jaajo Linnonmaa poseeraa ilman paitaa – julkaisi ennennäkemättömiä kuvia Luokkakokous-elokuvan kulisseista: ”Vatsalihakset saivat kyytiä”

Jaajo Linnonmaa muistelee radiouransa alkuaikoja – julkaisi paljonpuhuvan otoksen vuosien takaa: ”Tissien ja pakaroiden siivittämänä…”