Jaajo paljasti menestyksensä salaisuuden

Jari Linnonmaa, eli Jaajo on kiistatta Suomen suosituin juontaja. Hän juontaa yhdessä Anni Hautalan ja Juha Perälän kanssa Suomen suosituinta radio-ohjelmaa, Radio Suomipopin Aamulypsyä. Jaajon isännöimä Haluatko Miljonääriksi? -ohjelma on Nelosen historian katsotuin. Hulvattomista kommenteistaan tunnettu vääräleuka esitti myös pääosaa käsittämättömiä katsojamääriä keränneessä Luokkakokous-elokuvassa.
Vaikuttaa siis siltä, että kaikki mihin Jaajo koskee muuttuu kullaksi.
– 2011 lopetin radiossa ja muutin Lappiin. 2012 sain puhelun, että tulisitko takaisin. Pyysin Anni Hautalan & Juha Perälän mukaan ja 2013 Aamulypsy teki comebackin. Ensimmäinen tavoite oli saada vanhat kuulijat takaisin. Sitten tehdä Showsta Suomen kuunnelluin. Sitten kanavasta Suomen suurin. Eka onnistui kuukaudessa ja viimeinen 3 vuotta myöhemmin. Haluatko Miljonääriksi ohjelmassa minulla oli vilpitön ajatus saada tositv:n vastineeksi ohjelma, jota koko perhe voisi katsoa. 1.4m katsojaa toissa lauantaina kai täytti tämän toiveen, Jaajo kertoi Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä.
Mikä sitten on Jaajon valtavan menestyksen salaisuus? suosikkijuontaja listasi 5 ohjetta, joita noudattaen hän on saanut onnistumisia ja toivoo, että listasta olisi apua muillekin.
1. Jos motivaatio on 0, niin lopeta. On vain yksi tapa tehdä töitä ja se on 110 lasissa.
2. Tee työsi niin, että kun lähdet, niin sua tulee ikävä.
3. Valitse työkaverit, työyhteisö ja kelle teet työtä huolella. Vietät puolet ajastasi duunissa. Ethän sä vaimoksi tai mieheksikään ketä vaan huoli.
4. Tee selkeät tavoitteet ja unelmoi reilusti.
5. Muista kiittää niitä jotka potkii sua eteenpäin.

2011 lopetin radiossa ja muutin Lappiin. 2012 sain puhelun, että tulisitko takaisin. Pyysin @annihautala & @perusvarma mukaan ja 2013 Aamulypsy teki comebackin. Ensimmäinen tavoite oli saada vanhat kuulijat takaisin. Sitten tehdä Showsta Suomen kuunnelluin. Sitten kanavasta Suomen suurin. Eka onnistui kuukaudessa ja viimeinen 3 vuotta myöhemmin. Haluatko Miljonääriksi ohjelmassa minulla oli vilpitön ajatus saada tositv:n vastineeksi ohjelma, jota koko perhe voisi katsoa. 1.4m katsojaa toissa lauantaina kai täytti tämän toiveen. Pakko kai miettiä mitä on tullut tehtyä oikein ja jaan nää, jos niistä olis jollekin hyötyä omassa elämässä. 1. Jos motivaatio on 0, niin lopeta. On vain yksi tapa tehdä töitä ja se on 110 lasissa. 2. Tee työsi niin, että kun lähdet, niin sua tulee ikävä. 3. Valitse työkaverit, työyhteisö ja kelle teet työtä huolella. Vietät puolet ajastasi duunissa. Ethän sä vaimoksi tai mieheksikään ketä vaan huoli. 4. Tee selkeät tavoitteet ja unelmoi reilusti 5. Muista kiittää niitä jotka potkii sua eteenpäin. Eli kiitos teille ja hyvää Naistenpäivää omalle ja muille, jotka jaksatte kannustaa kumppania uskomattomiin suorituksiin! ????????????

Kuva, jonka Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2) julkaisi


Kuva: Nelonen


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.