Suomalaisten rakastama mediapersoona Janni Hussi kertoo omalla Instagram-tilillään kurjasta tilanteestaan.

Hussi on sairastunut pahasti ja makaa tällä hetkellä kotona kuumeessa. Hänen julkaisemansa rehellinen selfie-kuva on varmasti onnistunut säikäyttämään monet seuraajat, sillä otoksessa Hussi näyttää poikkeuksellisen huonovointiselta.

– Influenssavuoteelta hyvää iltaa. Pitkäähän siinä meni, ennenku tää meidänki talouden tavotti, mut sieltä se nyt sit tuli, Hussi kirjoittaa päivityksensä ohessa.

– Sellasta kuumehourailua tässä on ilmassa, et nyt saa suositella +/- keskinkertaisia leffoja ja sarjoja. Semmosia, et ei haittaa nukahdella vähän väliä ja saa vielä juonesta kiinni pienen silmien ummistamisen jälkeenkin, hän lisää.

Tekstissään Hussi painottaa, ettei hän halua tuhlata ”liian hyviä” elokuvia siihen, että katsoisi niitä puolikuntoisena.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hussin julkaisun kommenttiosio onkin täyttynyt valtavasta määrästä leffasuosituksia.

– Tsempit kamu! Kato se The Menu Disney+, saat sinne kuumehuuruun lisää sekavaa sisältöä, radiojuontaja Tinni Wikström vinkkaa.

– Koti koiralle, suosittelee mediapersoona Juho Keskitalo viitaten Janni Hussin juontamaan suosikkiohjelmaan.

– Kylhän niit koirii kattelis mut se juontaja on kyl todella keskinkertanen, Hussi vastaa pilke silmäkulmassaan.

– Frendit sopii tuohon, jos kuulut siihen sukupolveen, joka noita on katsonut paljon. Itse esim. muistan ulkoa juonenkäänteet ja vuorosanat eli nukahtelut ei haittaa ja toisaalta hereillä ollessa on viihdyttävää, aivotonta katsottavaa, eräs seuraaja kommentoi.

– Kauniit ja rohkeat, ei haittaa vaikka nukahtas vähä pidemmäkski aikaa, aina pääsee kärryille, toinen toteaa.

– Tsemppiä muru! toivottaa juontaja Tuija Pehkonen sydänemojin kera.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

BB-kilpailija kuvasi Janni Hussista epäasiallisen salavideon – näin juontaja reagoi: ”En missään nimessä hyväksy tällaista käytöstä”

Aamulypsy koki suuren mullistuksen – tässä on uusi juontajaporukka: ”Jaajoa emme pysty korvaamaan”