Vuoden 2002 tangokuningatar Johanna Pakonen, 44, on yksi Nelosella käynnistyneen Selviytyjät Suomi -ohjelman osallistujista. Ohjelman viides tuotantokausi käynnistyi viime lauantaina ja Pakonen vastaili Instagramin Stories-osiossa faniensa lähettämiin kysymyksiin.

Pakosella oli sanansa sanottavanaan erityisesti kilpakumppaninsa juontaja Arttu Harkin käytöksestä niin leirillä kuin kisoissakin.

– Vaikeinta oli saada oma äänensä kuuluville omista vahvuuksista ja osaamisalueista, kun heimon päällepäsmäri Arttu käytännössä määräsi kaiken. Tämä koski siis sekä leirielämää että kisoja, Pakonen paljastaa kilpakumppanistaan.

Harkki on nähty useissa eri televisio-ohjelmissa ja yksi faneista halusi tietää, onko mies livenä yhtä sympaattinen.

– Sanotaanko näin, että hänen toimintatapansa ja kommunikointi tuolla Selviytyjissä ei puhutellut minua kovinkaan. Mutta haluan ajatella niin, että se oli vain kisasta johtuvaa henkistä alistamista ja heimon johtajaksi pyrkimistä.

Toinen faneista myös ihmetteli miksi Harkki olisi halunnut Pakosen ulos ohjelmasta pärjäämisen takia.

– Luulen, että hän kuvitteli, ettei minulla ole voimaa, eikä nopeutta ja määräsi minut jatkuvasti kisoissa tekemään älyllisiä tehtäviä, mikä ei titystikään minua haittaa. Paikkasin aika paljon myös näitä ”voimaihmisiä” heidän uupuessaan kisoissa.

Pakonen kuitenkin lisää, että lähtisi kaikesta huolimatta koska vaan Harkin vetämälle retkelle opiskelemaan lisää erätaitoja.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Muista Selvityjien tuotantokausista poiketen viides tuotantokausi kuvattiin koronavirusrajoitteiden takia Ruotsin Haaparantaan kuuluvassa saaristossa kesällä 2020.

Uusimman tuotantokauden muut osallistujat ovat hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, tanssija Joalin Loukamaa, tubettaja Juuso Karikuusi, näyttelijä Kerttu Rissanen, Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari, bloggaaja Sara Vanninen, muusikko Archie Cruz, yrittäjä Marianne Kiukkonen, radiojuontaja Karoliina Tuominen, realitytähti Niko Saarinen, malli Sabina Särkkä, muusikko Elias Gould, DJ Suvi Pitkänen sekä näyttelijä Oskari Katajisto.

Selviytyjät Suomi Nelosella lauantaisin kello 20.

Lue myös:

Laulaja Johanna Pakonen julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa: ”Vuosipäivä”

Johanna Pakonen julkaisi tunteikkaan muistokirjoituksen edesmenneille kaksospojilleen – ”Yhteinen aikamme oli lyhyt”