Laulaja Johanna Pakonen julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa: ”Vuosipäivä”

Selviytyjät Pohjola -sarjassa mukana oleva laulaja Johanna Pakonen innostui julkaisemaan sosiaalisessa mediassa ensimmäisen yhteiskuvan Samu-rakkaansa.

Hän paljastaa kuvan yhteydessä viettävänsä vuosipäivää rakkaansa kanssa.

Johanna avautui Anna-lehdelle antamassa haastattelussa uudesta suhteestaan.

– Tunnen itseni usein teiniksi uuden miesystäväni kanssa. Tapasimme toisemme viime syksynä. Olemme valtavan rakastuneita, ja meillä on niin erityinen yhteys, että välillä saattaa mennä päivä sängyssä makoillessa ja tuijotellessa toisiamme, Pakonen iloitsee Annassa.

Ennen nykyisen miehen tapaamista Johanna seurusteli pitkään Hunks-tanssijana tutuksi tulleen Antti Lehdon kanssa. He ehtivät olla yhdessä kolme vuotta. Suhteen päättymisen jälkeen hän nautti sinkkuajasta, mutta kaipasi lopulta rinnalle uutta elämänkumppania.

– Jossain vaiheessa minulle tuli tunne, että olisi mukavaa taas jakaa elämää toisen ihmisen kanssa. Eronneena äitinä, jolla on päävastuu lapsesta, ja reissutyötä tekevänä artistina en tosin kokenut olevani ”ykkösvaraus” kumppania etsivien miesten silmissä. Mutta sitten kohtasin nykyisen mieheni, Pakonen kertoo Anna-lehdelle.

Lue myös:

Selvityjiin osallistunut Johanna Pakonen avautuu arkeenpaluustaan: ”Suihku ja hammastahna ovat aivan aliarvostettua luksusta”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.