Suomalaisten suosikkisarja Salatuissa elämissä näyttelevällä Joonatan Suvisella on tällä hetkellä monta rautaa tulessa. Suvinen suorittaa parhaillaan personal trainerin koulutusta, työstää omaa podcast-sarjaa ja tekee myös musiikkia.

Suvisen viimeisin musiikkijulkaisu tuli ulos joulukuussa. Mit sul ei ois -niminen kappale on miehen mukaan kerännyt runsaasti hyvää palautetta. Biisi on myös hänelle itselleen tärkeä, sillä se käsittelee Suvisen omakohtaisia lapsuuden kiusaamiskokemuksia.

– Kappaletta tehdessä menin aika synkkään ja syvälliseen tilaan, kun muistelin sitä, kuinka muut yrittivät painaa minua lapsena alaspäin. Olin menevä tyyppi ja hetken aikaa luulin, etten saisi olla sellainen, Suvinen kuvailee Metropolille.

– Onneksi kuitenkin ymmärsin jatkaa omaa juttuani enkä lähtenyt muuttamaan itseäni, hän lisää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vaikka kappaleessa käydään läpi vakavia aiheita, halusi Suvinen tuoda siihen myös iloa ja positiivisuutta.

– Mit sul ei ois on tsemppausbiisi, jonka tarkoituksena on saada kuuntelijalle hyvä mieli. Se on samalla myös viesti nuoremmalle versiolle minusta, joka koki aikoinaan paikoitellen epävarmuutta itsestään, Suvinen avaa.

– Luulen, että aika moni pystyy samaistumaan kokemuksiini, joten toivon kykeneväni kannustamaan heitä eteenpäin elämässään, mies kiteyttää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Luovan alan moniosaajana tunnettu Suvinen ei poissulje sitä, että alkaisi työstämään aluillaan olevaa musiikkiuraansa aiempaa tavoitteellisemmin.

– Tähän mennessä musiikin tekeminen ja julkaiseminen on ollut minulle lähinnä hauskanpitoa ja harrastustoimintaa. Mutta tykkään pitää kaikki ovet auki ja olen aina valmis ottamaan vastaan kaiken mitä maailma minulle tarjoaa.

– Esiintyminen on todella luontevaa ja mielekästä minulle, joten en yhtään sulje pois sitä mahdollisuutta, että tekisin vielä joskus musiikkia ihan tosissaan, Suvinen kertoo iloisena.

Katso Jonatan Suvisen Mit sul ei ois -kappaleen musiikkivideo alta tai täällä.

Lue myös:

Joonatan Suvinen avoimena naisihailijoistaan ja nykypäivän treffikulttuurista – ”Sellaisten asioiden täytyy tapahtua luontevasti”

Salkkarit-tähti Joonatan Suvinen paljastaa yksityiskohtia roolihahmostaan – ”Tulemme näkemään asioita, joita en itse tekisi”